Meny

Invici - Elisabeth Khera, kundansvarig och rekryteringskonsult

12 BLIR 13 – VÄLKOMMEN ELISABETH!

| Kategori: Nyheter | Taggar:

Direkt efter sommaren, onsdag den 21 augusti, anlände ny energi till Invicis kontor i Stockholm. Det var vår nya kollega Elisabeth Khera, som äntligen gjorde entré. Med en bred bakgrund från både finans, it, rekrytering och interim samt HR kompletterar Elisabeth teamet på Invici.

Nu har du varit här på Invici i drygt tre veckor, berätta om dina första intryck.

Det första som slår mig är vi-känslan. En person är ansvarig men alla är delaktiga och vill att det ska bli bäst för både kund och kandidat eller konsult.

Jag slås även av hur bra koll alla har på personerna i nätverket. Och kan alla namn i huvudet, som om det vore den närmsta kollegan eller någon i släkten.

Hur väl stämmer detta överens med den presentation och det intryck du fick under dina möten och intervjuer inför anställningen?

Allt stämmer väldigt väl överens med hur Invici var presenterat. Alla har varit oerhört generösa och välkomnande vilket ju är A och O för att man snabbt och lätt ska kunna sätta sig in i sin nya roll och komma igång och bidra.  Vi-känslan infinner sig snabbt.  Det märks tydligt att det är fokus på långsiktighet och att det finns en enorm kompetens bland kollegorna.

Jämfört med de flesta andra på Invici så har du en lite annorlunda roll, berätta.

Tanken är att jag främst ska fokusera på våra kunder, både de vi redan har kontakt med idag men även de som inte har kommit i kontakt med oss ännu.

Jag kommer även jobba med rekrytering så rollen är delad. Och så ser det ut för alla på Invici, vi arbetar med personer och inte företag eller titlar så ena månaden är vår kontaktperson kund och nästa månad kanske kandidat i en process. Skillnaden för mig är att mitt huvudfokus är kund medan övriga rekryterare fokuserar på rekryteringsprocessen.

Om du ska beskriva dig själv med tre ord, vad säger du då?

Nyfiken – tar alla chanser att lära mig något nytt

Engagerad och företagsam – vill hitta lösningar, handlingskraftig

Otålig – tycker om när det händer saker

Invici var nyligen hålsponsor på en företagsgolf så jag vet att du spelar golf och att du tycker det är kul. Har du fler intressen?

Att någon gång under dagen få spela padel eller tennis gör ju att allt blir så mycket roligare.  Det är som att meditera, full fokus på bollen och att ha roligt – man släpper allt annat.

Vad ser du mest fram emot nu under hösten?

Jag ser fram emot att träffa både tidigare kontakter och nya. Jag vill vara med och bidra till våra kunders framgång, att utmanas och utmana – och lära mig massor.

 

Vi hälsar Elisabeth varmt välkommen till Invici!

 

Meny