Meny

ohn-Mellkvist-föreläser-på-Invici-och-Close-frukostseminarium

ÅLDERISM I ARBETSLIVET – FRUKOSTFÖRELÄSNING MED JOHN MELLKVIST

| Kategori: Nyheter | Taggar:

Välkommen till en spännande morgon med framtidsspanaren John Mellkvist som fått stort genomslag för sina tankar om ålder och hur vi minskar ålderism i arbetslivet.

Som vi tidigare nämnt samarbetar vi på Invici i Malmö med affärsnätverket Close och har därför möjlighet att bjuda in dig till nästa frukostseminarium 15 oktober.

Under sin föreläsning berättar John om detta allt hetare framtidsämne och förklarar genom levande exempel och ny data varför åldersfrågorna boomar just nu, liksom varför både unga och äldre generationer har bättre förutsättningar och fler anledningar än någonsin att samarbeta.

John Mellkvist är seniorkonsult, ambassadör i regeringens delegation för senior arbetskraft och och framtidsspanare. Han är krönikör i SvD Perfect Guide, föreläser och medverkar frekvent i olika medier som expertröst i ålders- och generationsfrågor. Han utsågs i år till Årets Superkommunikatör av tidningen Resumé.

Frukosten serveras mellan kl 8.00-8.30 och föreläsningen pågår kl 8.30-10.00. Platsen är High Court på Malmöhusvägen 1 i Malmö

  • Blir du nyfiken och vill delta? Hör av dig till Patrik Lilja på Invici i Malmö.

Hoppas vi ses den 15 oktober i Malmö!

Meny