Meny

Recruitment Awards 2023 Anders Zetterlund

Anders Zetterlund är finalist i Recruitment Awards!

| Av: Malin Müllersdorf | Kategori: Nyheter | Taggar:

Vi är så enormt stolta! Vår kollega Anders Zetterlund är finalist i Recruitment Awards!

Recruitment Awards är rekryterings och bemanningsbranschens egna gala som varje år uppmärksammar och hyllar aktörer som under det gångna året gjort en betydande insats för branschen. Insatsen ska ha haft tydlig påverkan och effekt för det enskilda företaget eller branschen i stort genom exempelvis kommunikation, information, innovation, kompetens- eller kvalitetshöjning.

Nu är årets finalister klara i galans 11 kategorier och till vår stora glädje är Anders Zetterlund, rekryteringskonsult på Invici i Stockholm, en av tre finalister i kategorin Årets rekryterare.

Syftet med priset i kategorin Årets rekryterare är att belöna en rekryterare som med kunskap och kompetens bidragit till företagets positiva positionering och utveckling mot kund och kandidat. Den nominerade kandidaten skall snabbt och träffsäkert kunna genomföra en företagsanalys och förstå kundens behov. Vara kvalitetsmedveten, noggrann i sin leverans, ärlig och ödmjuk samt en god lyssnare.

Juryns motivering:

”Genom sitt fokus ger han kandidaten 100% av sin uppmärksamhet. Han respekterar deras tid, är nyfiken på deras erfarenhet och ger värdefull feedback på CV och intervju vilket resulterar i högsta betyg i både kvantitativa och kvalitativa kandidatmätningar.
Anders är en sann inspirationskälla och genom att utmana sig själv och sina kollegor i att konstant utvecklas och förbättras i både kandidat- och kundupplevelsen har han bidragit starkt till företagets kultur, erbjudande och bemötande av kunder, kandidater och konsulter och skapat långsiktiga och hållbara relationer.”

Den 7 mars utses vinnarna i Recruitment Awards 2023, en dag vi ser fram emot.

 

 

Meny