Meny

Invici går Walk of Hope

ÄR DU ANMÄLD TILL HÖSTENS FÖRSTA INVICI KONSULTFRUKOST?

| Kategori: Konsult | Taggar:

Till vår stora glädje dröjer sig sommaren kvar och vi hoppas att den hänger i även nästa torsdag. Då är det äntligen dags för höstens första Invici konsultfrukost. Och denna gång, precis som förra året, i kombination med Barncancerfondens Walk of Hope.

Invici konsultfrukost är för dig som är ekonom och vill träffa oss på Invici samt andra ekonomer. Vi gör det i all enkelhet, du kommer förbi på vägen till jobbet och när du är mätt i magen, färdig-minglad eller när jobbet kallar så går du vidare.

Denna gång är dock lite speciell då vi adderar på promenaden Walk of Hope. Barncancerfonden genomför under september, i hela Sverige, Walk of Hope – en promenad i syfte att samla in pengar till forskning. Det finns stora arrangemang man kan delta i och så finns det mindre med privata arrangörer, såsom Invici.

Promenaden är valfri och du kan besluta huruvida du vill gå när du är här, till skillnad från till frukosten så behövs till denna aktivitet ingen föranmälan. Din promenad är värd 50 kr vilket oavkortat går till Barncancerfonden. Blir vi fler än 50 promenerande så dubblar vi värdet till 100 kr. Du gör den fysiska insatsen och Invici den finansiella.

Dagen är torsdag 12 september och frukosten står framdukad 7.30-9.00. Platsen är hos oss på Invici, Kungsgatan 44.

Klicka här för att se detaljer kring både frukost och promenad. Samt för att göra din anmälan till frukosten.

Varmt välkommen till ännu en energigivande morgon!

PS. Frukosten är för dig som är ekonom. 

Meny