Meny

Invici konsultfrukost

ARLA MORGONSTUND MED INVICI KONSULTFRUKOST

| Kategori: interim, Nyheter, Konsult | Taggar:

Att stiga upp i ottan när mörkret ligger tätt är inga problem när man vet att något roligt väntar. Så är det varje gång det är dags för Invici konsultfrukost och så var det även denna tisdag.

För att vara helt ärlig var vi aningen oroliga innan, vi hade en deltagarlista som till antalet återigen var fler än tidigare och också fler än vad vi tänkt. Att många tycker att det är ett härligt tillfälle är vi naturligtvis superglada för och i samma andetag undrar vi om alla kommer att få plats. Och om vi kommer hinna prata med alla på det sätt vi önskar.

Denna tisdag var turen med oss för våra härliga ekonomikonsulter kom i en jämn ström. Vi upplevde aldrig att det blev kö, kaos eller att vi inte fick tid för varandra. Och alla vi stämde av med under morgonen, och efteråt, kände exakt samma sak. Skönt!

Vi vill tacka alla som kom och förgyllde morgonen. Hoppas att ni, precis som vi, gick in i tisdagen fyllda med energi från både frukost och mingel. Ser fram emot att ses igen på nästa Invici konsultfrukost, datum är inte bestämt ännu så det återkommer vi till.

  • Har du tankar och idéer kring hur vi kan göra frukosten ännu bättre så hör av dig. Vi tar tacksamt emot all form av input!

 

 

 

 

 

Meny