Meny

Babyboom och stor efterfrågan på kvalificerade ekonomer - INVICI

PANDEMI, BABYBOOM OCH FÖRÄLDRARVIKARIAT – STOR EFTERFRÅGAN PÅ KVALIFICERADE EKONOMIKONSULTER!

| Kategori: Konsult, interim | Taggar:

Någon frågade mig precis i början av pandemin om jag trodde att den skulle påverka barnafödandet i Sverige och att den skulle leda till en babyboom.

Där och då svarade jag njae, väldigt tveksam. Idag vet jag att svaret är JA!

Vi har sedan efter sommaren sett en markant ökning av föräldravikariat bland våra uppdrag. De flesta startar i november eller december. Kompetenser och erfarenheter man efterfrågar motsvarar i princip samtliga roller vi vanligen jobbar med, exempelvis redovisningsansvarig, redovisningschef, Business Controller, Financial Controller, ekonomichef och CFO.

BEHOVET AV TILLFÄLLIGA RESURSER ÖKAR

Arbetsmarknaden för ekonomer är under förändring och behovet av tillfälliga resurser ökar. Vi har under en längre tid läst om gig-ekonomin som ska blomstra och nu tycks tiden vara här.

När du samarbetar med oss på Invici bidrar vi med bland annat rådgivning och kompetenskartläggning.

Vi har ett väletablerat konsultnätverk med många olika typer av personligheter, kompetenser och erfarenheter – ett nätverk som vi dagligen arbetar med att både underhålla och utveckla.

LÅNGSIKTIGA RELATIONER

Helst av allt jobbar vi med långsiktiga relationer, det är då effekten av samarbetet och våra olika kompetenser samt leveranser blir som allra bäst.

Många av våra kontakter har vi samarbetet med under längre tid och fått möta i roller som kandidater, konsulter och kunder.

NYFIKEN

Jag är nyfiken på att höra hur det ser ut hos dig, har ni också märkt att pandemin har sparkat igång en babyboom? Kontakta mig gärna och berätta!

ANNA KEMPE
KONSULTCHEF

E-post: anna.kempe@invici.se
Tel: 0707-29 24 30

Meny