Meny

Invicis VD:s bästa tips på hur ett Superföretag skapas

Bästa tipsen på hur ett Superföretag skapas

| Kategori: Nyheter | Taggar:

Invici blev nyligen utsett till ett Superföretag av Veckans Affärer och Bisnode. Kraven för att komma med på listan är hårda och endast en promille av 430 000 svenska aktiebolag platsar.

Invicis VD, Anders Fritz, ger här sitt bästa tips på att skapa ett framgångsrikt företag.

– Jag tycker att personalsidan är central för oss på Invici och vi har varit noga med att rekrytera rätt personal. Ska man vara ett litet team som vi är då är det viktigt att vi är tydliga med vad vi vill och att personalen är med på det. Lagkänslan är kanske en av de allra viktigaste faktorerna för oss, säger Anders Fritz.

Bisnode har frågat åtta företagsledare vad som ligger bakom deras framgång att bli ett Superföretag. Läs artikeln hos Bisnode och ta del av fler tips från Invicis VD Anders Fritz samt de andra företagsledarnas recept på framgång.

Om Superföretagen

För trettonde året i rad nominerar affärsinformationsföretaget Bisnode Sverige tillsammans med tidningen Veckans Affärer årets Superföretag. Bisnode har identifierat och rankat företagen utifrån deras ekonomiska prestationer. Modellen tar hänsyn till och väger samman bolagens tillväxt, vinst, avkastning, effektivitet, kapitalstruktur och finansiering under de senaste fyra åren.

För att nå status som Superföretag räcker det inte att bara vara bra i en gren, företaget måste behärska mångkampens alla inslag. Karakteristiskt för Superföretagen är att de har en långsiktig försäljningstillväxt och uthållig lönsamhet, är strategiskt skickliga med finansieringen och samtidigt effektiva i hushållningen av resurserna.

Läs mer om Superföretagen 2017 på Veckans Affärer

Meny