Meny

Behöver du hjälp att hitta en CFO eller en ekonomichef till ditt företag? Invici kan hjälpa dig med både executive-rekryteringar och interimslösningar. Vi skräddarsyr vår rekrytering utifrån ditt företag och vet vad som attraherar kvalificerade ekonomer som kan utveckla din verksamhet.

Att hitta rätt ekonomichef eller Chief Financial Officer, CFO, kan ta tid. Men med vår hjälp kan du snabbt stärka företagets ekonomifunktion med en kvalificerad ledare och ekonom som kommer igång och utvecklar din verksamhet från första dagen.

Vår egen långa erfarenhet från ekonomisektorn gör också att våra kandidater har stort förtroende för oss när vi representerar ditt varumärke, vilket breddar möjligheten att hitta rätt.

Klicka här om du vill läsa mer om executive rekrytering.

Kontakt

Sätt det affärsmässiga framför individen

Det första du måste göra är att fundera på vad det är för typ av chef du behöver? Har någon slutat på företaget? Vill du då att verksamheten ska fortsätta som tidigare eller har det skett organisationsförändringar som gör att ni kanske behöver en annan ledare?

För att lyckas hitta rätt CFO är det viktigt att inte göra misstaget att bara titta i ditt eget nätverk och bland människor du redan arbetat med. Risken är då att du bara ser en bra individ och anpassar behovet efter den personen.

Titta i stället först efter det affärsmässiga behovet och därefter på vilken individ ni ska söka efter. Här är det viktigt att person kan tillföra bolaget erfarenheter och samtidigt har potential att uträtta de saker som krävs för att organisationen ska fortsätta att leverera.

En framgångsrik CFO ska förutom att vara analytisk och affärsmässig också vara en duktig ledare och ett bra stöd för VD:n. Egenskaper som kan vara nog så svåra att hitta hos en och samma person. Samtidigt ska det vara en person som kan lyfta gruppen och ha en personlighet som passar in i den aktuella verksamheten.

 

Vi är ditt varumärkes förlängda arm

Men på Invici hittar vi de här personerna varje dag. Vi gör det genom vår anpassade rekryteringsprocess för chefspositioner för ekonomer där vi inte bara jobbar med så kallad headhunting och search, utan också öppen annonsering.

Genom att söka bredare får vi med kandidater som man annars lätt kan missa. Kandidater som attraheras av våra kunders varumärken och därför väljer att vara proaktiva – en egenskap som är mycket värdefull för många företag. Därför väljer vi att inte begränsa oss utan jobbar både med annonsering i utvalda kvalitativa kanaler som ger resultat och med nätverk.

Vill du veta mer?

Behöver du tillsätta en CFO eller har du behov av en interims-CFO? Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt person.

Meny