Meny

Nu står snart julen för dörren och kanske även lite ledighet. Innan vi alla stannar upp och reflekterar, samt blickar framåt, önskar vi få din uppmärksamhet för en kort stund.

Vi som jobbar på Invici i Stockholm och Skåne har röstat fram tre välgörenhetsorganisationer som berör oss i hjärtat, och som vi vill bidra till under 2023.

Nu kan du, med din julgåva från oss, välja vem du vill bidra till. Gör ditt val i formuläret nedan*. Mer information kring respektive organisation finns längre ned på sidan.

Vi önskar dig en riktigt god jul och allt det bästa inför det nya året💚

Hälsning från oss alla på Invici i Stockholm och Skåne –

Anders, Anna, David, Fredrik, Klas, Jeanette, Katarina, Magnus, Malin, Monika, Nadja, Patrik, Pernilla och Sara

 

*) Omröstningen är avslutad och formuläret är därför stängt.    Tack!

    Stort tack för din feedback, den är väldigt värdefull för oss på Invici!

Loading ... Loading ...

 

Invici bidrar till Barncancerfonden

 

 

 

 

Barncancerfonden är en lokalt förankrad stöd- och påverkansorganisation som arbetar för att varje barn och familj kan leva ett gott och långt liv. Organisationen hjälper till att förebygga och bekämpa cancer hos barn, att bekämpa barncancer och dess konsekvenser för den som drabbas idag och i framtiden.

Barncancerfonden har som den enskilt största finansiären av barncancerforskning i Sverige fungerat som ett nav i kampen mot barncancer. I Barncancerfondens uppdrag ingår också att finnas till för alla som behöver – att finnas till för de drabbade, för deras familjer, för de som behöver råd och stöd, för de som vill engagera sig i viktiga forskningsfrågor, för de som överlevt sin barncancersjukdom och för de som vill föra vårt budskap vidare.

Alla som drabbas av barncancer ska leva – inte bara överleva.

 

Invici donerar till Rädda Barnen

 

 

 

Rädda Barnen finns på plats i Sverige och 119 länder och arbetar för alla barns självklara rätt att överleva, utvecklas och växa upp i trygghet. Verksamheten är bred och spänner inom områden som hälsa, utbildning, trygghet och katastrofer.

I Sverige verkar man för att ge barn en trygg barndom på lika villkor, att inget barn ska leva i otrygghet och utanförskap. Man ger stöd och skydd till barn som har det tufft och pratar med beslutsfattare för att samhället ska ta sitt ansvar.

Att rädda barnen är att rädda världen.

 

Invici donerar till UNHCR

 

 

 

UNHCR är FN:s flyktingorgan med uppdrag att skydda människor som har tvingats fly från krig, konflikt eller förföljelse.

På uppdrag av FN leder UNHCR internationella insatser för att skydda människor som har tvingats fly från sina hem på grund av krig, konflikt och förföljelse. UNHCR kämpar för deras rättigheter, ger dem livräddande nödhjälp och skapar lösningar för en trygg framtid.

I maj 2022 rapporterar UNHCR att 100 miljoner människor är på flykt i världen. I dag finns UNHCR på plats i 135 länder världen över och hjälper vid alla världens flyktingkriser. Organisationen ser till att människor på flykt får akut nödhjälp som skydd, tak över huvudet, mat, vatten, kläder och mediciner. Man ser även till att familjer får en värdig tillvaro och en trygg plats att kalla hem.

UNHCR – 70 år efter sitt grundande – skapar och hittar lösningar, och räknar med sitt skyddsmandat som är ett av de starkaste inom internationell rätt.

Meny