Meny

Du finns sedan tidigare i Invicis medlemsregister och vi vill gärna fortsättningsvis ha kvar dig i vårt nätverk.

Den 25:e maj förändras lagstiftningen i EU om hur personuppgifter får behandlas. Det innebär att den svenska Personuppgiftslagen (PUL) ersätts av Dataskyddsförordningen (GDPR). Detta ska ge dig ett förstärkt skydd av din personliga integritet i alla digitala databaser.

För att anpassa oss till en modern arbetsmarknad och kommande lagstiftning har vi därför skapat medlemsdatabasen Invici Kvalificerade Ekonomer. Här kan du läsa medlemsvillkoren.

Vad innebär det för dig?

Utifrån GDPR krävs ett godkännande av dig att vi får hantera dina personuppgifter. Invici har valt att skapa ett medlemsnätverk med kvalificerade ekonomer. När du har godkänt medlemsvillkoren så kan du enkelt söka lediga jobb, vara sökbar av våra rekryterare och få nyhetsbrev med lediga tjänster eller karriärstips, bli inbjuden till nätverksträffar och mycket annat.

Vad ska du göra?

För att ditt konto ska finnas kvar hos Invici efter 25 maj ska du läsa och godkänna medlemsvillkoren i avtalet för Invici Ekonominätverk. Medlemskapet i Invici Ekonominätverk hjälper både dig som söker jobb idag och dig som på sikt vill vidare i karriären.

Jag ser fram emot ett fortsatt gemensamt arbete i din utveckling och karriär i Invici Ekonominätverk!

Varmt välkommen hälsar,

Anders Fritz, vd

Meny