Meny

HALVTID, SOMMAR OCH FRAMTIDSTRO

| Kategori: Nyheter, Ledarskap | Taggar:

Ingen vet när det vänder men vi vet att vi fortsätter att göra ett bra jobb med att matcha ekonomer till nya uppdrag och utmaningar.

Trustcruit säger att vi på Invici är bäst på intervjuer. Det är hård konkurrens och många som är duktiga på att intervjua och göra bra bedömningar och jag är såklart mer partisk än någon annan. Men det är ett faktum att vi på Invici visar har uppmätt ännu bättre kandidatupplevelse sedan corona-krisen började och det är inte många som gjort.

Klicka här för att läsa Trustcruits artikel.

Hur kommer det sig att vi har lyckats med det egentligen? Jag är själv förvånad, det här är ändå en exceptionell situation, men svaret är enkelt och tvådelat.

ATT HÅLLA FAST I DET SOM ÄR HJÄRTAT I VERKSAMHETEN

Dels så har vi hållit det just enkelt och inte krånglat till det. Även om de flesta av våra intervjuer de senaste månaderna hållits via videolänk istället för att träffa alla kandidater så har vi varit måna om att fortsätta jobba på det sätt som vi alltid jobbar och att måna om individen vi träffar. Vi träffar individer varje dag och det är de vi värnar om. Upplevelsen ska vara densamma som på den lilla kvarterskrogen för alla som vi träffar – personlig, och att alla vi träffar oavsett anledning ska känna sig sedda. Vi är lyhörda för allas individuella behov.

Jag ser att vi lyckas med det ofta och de flesta som vill ha vår hjälp gör det för att de själva eller någon annan har fått just det bemötandet.

JAG ÄR SÅ JÄKLA STOLT

Den andra delen då? Jo, jag har världens bästa kollegor. Det tror jag kanske att alla chefer skulle säga, inte minst i ett officiellt utskick som det här, men hey! läs artikeln som Trustcruit skrivit! Vi gör uppenbarligen mycket rätt och det är mina kollegor som gör att vi känns rätt för de vi träffar. Just därför är jag så jäkla stolt idag, när jag gör min sista dag ”på kontoret” innan det är dags att ge sig av mot sommarstället som ligger helt Tegnell-isolerad mitt i skogen.

PANDEMINS PÅVERKAN

Det är mycket som varit annorlunda i år och det kommer det att fortsätta vara. Jag tänker mycket på hur allt påverkar människor och att det här kommer att få stora följder länge, inte minst vad gäller hur många mår.

Jag hoppas kunna vara en av de som kan hjälpa andra att må bättre, inte minst genom att fortsätta göra det vi gör på Invici. Att ha en meningsfull anställning att gå till är det som får många av oss att få energi och jag känner nu att jag ser fram emot att möta hösten när den kommer för då kommer det en vändning på arbetsmarknaden åt det positiva hållet. Det är vad jag tror i alla fall.

Våren har varit en utmaning för hela arbetsmarknaden och vår bransch men nu börjar vi se en tendens som säger att det snart är på väg åt rätt håll igen. Det ser jag fram emot.

HJÄLP UNDER SEMESTERPERIODEN?

Om du behöver hjälp under semesterperioden så är jag eller någon av mina kollegor på plats hela sommaren. Det är bara att du hör av dig.

Kontakta mig eller din vanliga kontaktperson på Invici. Eller använd vår gemensamma mejl info@invici.se eller telefonnummer 08-410 388 60.

ONE HIT WONDER

När jag skrev förut att jag satt på kontoret så menade jag faktiskt hemmakontoret där jag sitter just nu. Uppflugen på en barstol i köket och lyssnandes på spellistan One-hit-wonders på Spotify så ser jag fram mot en toppendag i regnet som droppar ner utanför mitt fönster. Det är skönt att veta att Invici inte är en one hit wonder – vi har matchatekonomer sedan 2011 och blir tydligen bara bättre och bättre. Vi kanske är mer som ett riktigt bra årgångsvin (serverat på den lilla kvarterskrogen) 😊

Testa oss när du behöver en ny ekonom så får vi se vad du tycker.

Ha en riktigt skön sommar!

//Anders Fritz

vd för Invici

Meny