Meny

Cecilia Strååt, ny på Invici

HEJ CECILIA, VÅR NYA INVICI-KOLLEGA!

| Kategori: Nyheter | Taggar: ,

Direkt efter sommar och semester började en ny härlig kollega, Cecilia Strååt, här på Invici. Energinivån i gruppen är redan hög men nu känns det som den skruvas upp ytterligare ett jack eller två vilket är jättehärligt.

Under Cecilias fjärde arbetsdag passade jag på att ställa fyra snabba frågor:

Vad är det som gör att väljer att jobba hos Invici?

Jag har länge tyckt att Invici känns som ett bra företag med en kultur som passar mig – det känns som ett personligt företag med mycket värme. Det är ett härligt gäng med mycket personlighet, alla är enormt professionella utan att ta sig själva på för stort allvar. De första dagarna har fyllts med nya intryck och många skratt.

Beskriv dig själv med fyra ord.

Engagerad, glad, nyfiken och ibland lite för noggrann (tycker andra😊).

Vad är det du gillar bäst med det här jobbet?

Relationerna med kunder, kandidater och konsulter. Och kollegorna såklart!

Om jag är nyfiken på att byta jobb/uppdrag eller vill bli ekonomikonsult, hur gör jag då?

Då tycker jag att du kontaktar mig på en gång så tar vi det därifrån. Jag ser fram emot ditt samtal!

 

Cecilia, varmt välkommen till Invici!

Meny