Meny

Interimskonsult inom ekonomi - flexibelt med hög kvalitet

En interimskonsult inom ekonomi kan snabbt stötta upp din verksamhet när behovet uppstår. Nu, när både vardag och värld är föränderlig, är det många som inser fördelen med en konsultlösning.

När vi påbörjar samtalet om ett behov av interimslösning kan det handla om en tillfällig hög arbetsbelastning, fusion, systemimplementation, förvärv, föräldraledighet, sjukdom, börsnotering, bemanningsutmaningar, processkartläggning, omstrukturering, omorganisation eller projekt. Eller bara ett behov av en extern person som kommer in med ”nya ögon”. Ibland är uppdraget kort men ofta längre.

Vi på Invici verkar i nischen kvalificerad ekonomi och har sedan starten byggt upp ett kvalitativt nätverk av konsulter med dokumenterad erfarenhet av både interimsuppdrag och i sin kompetensnisch.

AKUT BEHOV AV EN INTERIMSKONSULT INOM EKONOMI

Utifrån ett processperspektiv är det inte så stor skillnad på en rekrytering och interimslösning. I båda fallen är kvalitetssäkringen och matchningen avgörande.

Det är inte ovanligt att behovet av en interimskonsult är akut och vi vet alla hur lätt det är att något faller mellan de berömda stolarna när det måste gå undan och samtidigt vara flexibelt utifrån situation och person.

Klicka här för att läsa mer om konsultprocessen och vikten av hög kvalitet.

För att uppnå flexibilitet och kvalitet är det, utifrån vår erfarenhet, några områden som är avgörande; att man som leverantör har en väl genomarbetad och beprövad process samt att man har ett kvalitativt nätverk med goda och långsiktiga relationer. Att man som konsultchef dessutom känner sig trygg i både egen process och egen kompetens skapar utrymme för hög flexibilitet, utan att ge avkall på kvalitet.

 

Kontakta oss på Invici

 

KONSULTCHEFER MED LÅNG ERFARENHET AV INTERIM INOM EKONOMI

Våra konsultchefer är seniora med lång erfarenhet både från olika ekonomiområden och konsult- och rekryteringsbranschen. Vi tänker att det är avgörande för att kunna möta och förstå våra kunders och konsulters behov. Vi är bra på att lyssna men utmanar gärna. Att agera proaktivt, snabbt och ärligt finns i ryggmärgen.

Vid en konsulttillsättning tänker vi alltid:

  • Har konsulten den erfarenhet som krävs?
  • Har konsulten rätt personliga egenskaper?
  • Möter konsultens kompetens kravprofilen?
  • Är konsulten motiverad att ta sig an uppdraget?

Vi är genuint intresserade och engagerade i våra kunders verksamhet och konsulters karriärutveckling. Vi ser alla samarbeten långsiktigt och bygger nära relationer med vår kund, kandidat och vårt konsultnätverk – varje person vi möter är unik och intressant.

”Jag har aldrig varit med om ett företag som har uppmärksammat mig som person, och inte utifrån det företag jag för närvarande jobbar på eller den titel jag har.”

 

De roller vi vanligen jobbar med är bland annat:

Det kan även vara projektledning inom ekonomifunktionen, exempelvis implementering av ett nytt ekonomisystem.

Klicka här för att se ett axplock av kunder vi samarbetar där interimskonsulten är från Invicis nätverk med kvalificerade ekonomer.

Ta gärna kontakt med oss!


En interimskonsult inom ekonomi kan snabbt stötta upp din verksamhet när behovet uppstår. Nu, när både vardag och värld är föränderlig, är det många som inser fördelen med en konsultlösning.

Meny