Meny

Invici får ett nytt systerföretag

| Kategori: Nyheter | Taggar:

Signpost – när du behöver rätt chef!

Stina Nord och Fredrika Schartau, som tillsammans har över 35 års erfarenhet av ledarskap, utveckling och rekrytering av chefer, etablerar nu varumärket Signpost – Rekrytering och utveckling av chefer.

Stina Nord har över 20 års erfarenhet av ledarskap, utveckling och rekrytering av chefer, senast som VD för Assessio Sverige. Fredrika Schartau med över 15 år inom branschen, kommer närmast från en position som Rekryteringschef för Poolia Sverige och medlem i Poolia Sverige ledningsgrupp.

”Tillsammans bildar vi ett team med flera seniora rekryteringskonsulter och med hjälp av de övriga bolagen i företagsgruppen KeyPeopleGroup är visionen att vara bäst när det gäller – ”att hitta och placera rätt ledarkompetens på rätt position, för ömsesidig framgång för individ och organisation” – Stina Nord. Fredrika Schartau betonar också den viktiga roll som Signpost vill ha när det gäller att vara en stark karriärpartner till kandidater som vill utvecklas.

”Vi är mycket stolta och glada över att Stina Nord och Fredrika Schartau valt att arbeta med oss och med deras kunskap om rekrytering, om ledarskap och chefers utmaningar idag samt stora nätverk ser vi fram emot att hjälpa Sveriges företag och organisationer till resultat och framgång.” – Mats Edlund på KeyPeopleGroup.

Förutom rena tillsättningar arbetar Signpost med utveckling av chefer och medarbetare, såsom Successionsplanering, kartläggning och analys av grupp och individ samt on-boarding för nya chefer.

KeyPeopleGroup är moderbolag i en grupp HR-företag med dotterbolagen TNG, Invici, ToFindOut och Signpost.

För mer info:
Stina Nord 0736 54 52 57
Fredrika Schartau 0705 10 71 30
Mats Edlund 0768 55 55 01

 

 

Meny