Meny

Invici-och-kvalificerade-ekonomikonsulter-går-Walk-of-Hope

INVICI KONSULTFRUKOST + WALK 0F HOPE

| Kategori: Rekryteringstips, Nyheter | Taggar:

Så otroligt tacksamma och glada vi är att ni ville komma och hänga med oss på höstens första Invici konsultfrukost. Denna gång gjorde vi en kombination där vi dels bjöd in våra kvalificerade ekonomer i nätverket till mingelfrukost samt gick Walk of Hope, en promenad i syfte att finansiellt bidra till Barncancerfondens forskning.

Vi hade utlovat att ge 50 kr per person som promenerade och om vi blev fler än 50 så skulle vi dubbla insatsen. Nu var vi närmare 100 deltagare på frukosten och 61 promenerande ekonomer! Innebär 6100 kr till Barncancerfonden – fantastiskt bra jobbat!

Vi hoppas att ni som var på plats kände energin och att ni fick träffa många härliga ekonomer. Och att ni dessutom passade på att hälsa på vår nya kollega, Elisabeth Khera.

Vi kan konstatera att en Invici konsultfrukost alltid innehåller ett litet överraskningsmoment. Denna torsdag kom bordsuthyraren för att hämta hem bord mm betydligt tidigare än tänkt. I och för sig hade klockan passerat 9, vilket är slutet för frukosttiden, men ändå lite överraskande att rappa på med att montera ned bord och annat när så många energiska samtal fortfarande var igång. Men det verkade ju lösa sig utan bord, eller hur?

Håll utkik efter nästa Invici konsultfrukost. Och hör av dig om du vill ha en inbjudan per mejl.

Återigen, största tack!

PS. På bilden ovan ser ni första gruppen som tog sig an gatorna i ett uppvaknande Stockholm kl 7.30.

Meny