Meny

Invici firar kontors-midsommar

INVICI ÖNSKAR GLAD SOMMAR!

| Kategori: Nyheter | Taggar:

Nu i slutet av årets sjätte månad stannar vi upp och reflekterar. Det enklaste vore naturligtvis att köra på och fokusera på den kommande och förhoppningsvis härliga sommarledigheten. Men enkelt är inte alltid roligt eller utvecklande så vi tar en liten omväg och delar med oss av våra tankar.

Det är framför allt tre saker som våra diskussioner snurrar kring:

  • SNABBT
  • PERSONLIGT
  • GLÄDJE

Snabbt

Vi är i en tid då mångt och mycket skruvas upp i ett högre tempo. Vi är vana att arbeta i ett högt tempo och är noggranna med att aldrig tumma på kvaliteten. Att hitta kandidater och konsulter är betydligt enklare än att hitta precis den som är rätt. En perfekt matchning är aldrig en slump, det krävs precision, tydlighet, erfarenhet, mod och kontaktnät.

Personligt

Vi är väldigt mån om vårt nätverk av kunder, kandidater och konsulter. Enkelt uttryckt är Invici människor och relationer.  Vi brukar jämföra oss med restaurangbranschen där vi är den mindre och personliga kvarterskrogen som vet vem du är, vad du gillar och samtidigt vågar utmana.

Glädje

En viktig ingrediens i vår kultur är glädje och att ha roligt tillsammans, det ger bra energi i arbetet och vi hoppas att det även smittar av sig i de möten vi har.

 

Nu tar vi i omgångar sommarledigt och laddar batterierna inför nästa halvår. Det kommer dock alltid finnas en ”Invician” på Kungsgatan 44 i Stockholm och på Skeppsgatan 19 i Malmö så tveka inte att höra av dig!

Ser fram emot att ses framöver!

Trevlig SOMMAR-HÄLSNING från

Anders, Anders, Anna, Cecilia, Jeanette, Katarina, Katarina, Magnus, Malin, Nadja, Patrik och Pernilla

PS. Bilden från Invici kontors-midsommarfirande förra veckan. Samma dag som vi beslutade att vi fortsätter med det vi kan bäst, interim och rekrytering av kvalificerade ekonomer (och framöver tar vi hjälp av de som kan kransbinderi när vi ska ha fina kransar) 😂

Meny