Meny

Konsultfrukost-hos-Invici-i-juni-2023

Invicis konsultfrukostar är en höjdpunkt som ger energi hela veckan!

| Kategori: interim, Nyheter, Konsult | Taggar:

Och nu är det äntligen dags igen! Onsdag 28 september ställer vi upp dörrarna och dukar fram en riktigt sprakande frukost. Med värme välkomnar vi denna morgon:

  • dig som är interimskonsult inom ekonomi
  • dig som funderar på att bli interimskonsult inom ekonomi

Börja dagen på bästa sätt. Kom och ät en härlig frukost på vårt kontor och nätverka med andra konsulter i branschen. Vi ses i en avslappnad och öppen miljö där du själv bestämmer hur länge du stannar – vi är glada över att få träffa dig oavsett om du hinner 15 minuter eller längre.

Har du en kollega som är nyfiken och frukosthungrig? Bjud med, the more the merrier!

  • Onsdag 28 september kl 7.30-9.00
  • Kungsgatan 44, 3 tr i Stockholm

Klicka här för att göra din anmälan.

Vi hälsar dig varmt välkommen till Invici och höstens konsultfrukost!

Har du inte varit med oss på en konsultfrukost tidigare så kan man undra vad och varför, så här säger deltagare från tidigare träffar:

”Invicis frukostar är en höjdpunkt som ger energi hela veckan.”

”Jag tycker era frukostar är ett utmärkt tillfälle att på ett avslappnat och trevligt sätt nätverka både med er på Invici och med andra konsulter. Just nätverkandet är en viktig del för mig och troligtvis för de flesta konsulter. På det sätt som ni arrangerat det så kommer man på ett naturligt sätt i kontakt med andra frukostdeltagare.”

”Det är även en bra start på dagen och jag kan stanna så kort/lång tid jag tycker passar mig för den jobbsituation jag har just då. Om jag skulle gå på ett kvällsevenemang skulle jag inte slinka förbi bara 15 min utifall jag hade ont om tid utan då skulle det inte bli av alls. Det är även alltid så fina och aptitliga frukostar.”

”Tänker att det framförallt är ett tillfälle att träffa er utanför en intervju situation. En mer avslappnad situation där man kan visa lite mer av sig själv som privat person också.”

”Att på detta sätt kunna hålla kontakten med detta fina gäng oavsett om man är på uppdrag via er eller någon annan är mycket värdefullt tycker jag.”

”Du känner dig varmt välkommen på Invicis frukostar och det är en hjärtlig stämning på träffarna. Att träffa sina ”kollegor” i samma situation på väg eller i uppdrag och dela erfarenheter, tips och råd med varandra är så givande.”

”Välkomnande – energigivande – avslappnat nätverkande = trevligt”

Meny