Meny

Invici välkomnar till konsultglöggen 15 december

I december blir konsultfrukosten konsultglöggen – Välkommen!

| Av: Malin Müllersdorf | Kategori: Nyheter, Konsult | Taggar:

Nu öppnar vi upp för anmälan till årets konsultglögg! Vi ser otroligt mycket fram emot att välkomna dig och dina konsultkollegor till ett givande och kravlöst nätverkande samt en liten buffé av goda ting (där den traditionella lussebullen inte kvalar in).

Klicka här för att göra din anmälan.

Kom förbi Invici-kontoret på Kungsgatan 44, torsdag 15 december, någon gång mellan 17-19 – du väljer själv när du vill komma och hur länge du vill stanna.

  • Om du vill och kan så finns möjlighet att haka på vår insamling och försändelse till Ukraina, läs mer nedan.

Glöggminglet är för dig som är konsult inom ekonomi. Eller går i tankar om att bli. Du är välkommen att ta med en kollega – the more the merrier.

Förra gången blev vi aningen för många ”konsultglöggare” så nu begränsar vi antalet och rekommenderar att du säkrar din plats och anmäler dig direkt.

Ser fram emot att ses!

 

HJÄLP OSS ATT HJÄLPA

Kriget i Ukraina har gjort att distribution- och logistikflöden i landet ligger nere. Ukrainska posten har vädjat om hjälp med förnödenheter till det ukrainska folket från andra postoperatörer. Postnord har tagit vädjan om hjälp till handling. Läs mer här.

Nu hänger vi på och gör det vi kan

Under december kommer vi på Invici samla in de förnödenheter som efterfrågas. Vill du hjälpa till så ta med något av det som efterfrågas till glöggminglet. Vi ombesörjer sedan att det lämnas till Postnords företagscenter. Det som efterfrågas är:

Mat exempelvis konservburkar med mat/frukt/bär, snabbnudlar, pasta, kakor, energibars, choklad, te och kaffe

Barnmat och då välling och gröt

Mat till husdjur

Hushållsprodukter såsom hela och rena sovsäckar, kuddar, täcken, termiska muggar och soppåsar

Hygienprodukter och då nya produkter i obruten förpackning ex tandkräm, tandborstar, tvål, våtservetter och kvinnliga hygienprodukter

Medicin där bandage, sterila kompresser och plåster prioriteras

❤️

Meny