Ring oss gärna: 08-410 388 60
Meny


Har du erfarenhet av både redovisning och controlling?
Är du driven, utvecklingsfokuserad och prestigelös?
Trivs du i entreprenörsdrivna bolag med hög tillväxt?
Då kan du vara den ekonomichef vi söker!

Bricknovas ledord är attityd, vilja och moral

Om uppdragsgivaren
Bricknova utvecklar nyproducerade fastigheter i attraktiva områden i Storstockholm och har på bara ett par år växt till att ha ett portföljvärde på cirka 400 miljoner och har som mål att nå en miljard i december 2022.

Personalens trivsel och utveckling är extra viktigt för ledningen på Bricknova och därför läggs mycket resurser på att skapa en god arbetsplats med möjlighet till personlig utveckling och tid för reflektion med månatliga workshops och efterföljande uppföljningssamtal. Bricknova lägger dessutom mycket tid och fokus på träning och hälsa för att personalen ska må bra och gör även fysiska aktiviteter ihop som ett team. Din arbetsplats blir huvudkontoret på Birger Jarlsgatan 18 på Stureplan i 5-stjärniga kontorshotellet No18 med egen lunchrestaurang till specialpris och kostnadsfria måndagsfrukostar. Lokalerna är luftiga med många gemensamma ytor och har dessutom ett eget gym i huset (till självkostnad).

VD Orlando Villacrez förklarar:

”Vår passion är att erbjuda den vanliga familjen en möjlighet att äga ett nyproducerat hus med hög kvalité i attraktiva områden till ett överkomligt pris. Att få vara med och ta del av glädjen som våra kunder visar vid tillträdesdagen då de får nycklarna till ett eget hus är den största belöningen i vårt arbete. Vår vision är att skapa hem som vi själva skulle vilja bo och leva i. Det är först då vi känner att vi har lyckats.”

Våra medarbetare betyder mycket för oss och för att växa som organisation är det viktigt att se varje medarbetares behov.
Vi tror på ett starkt team med ägarskap av den vision Bricknova står för där varje medarbetare ska känna att deras röst hörs. Vi tar vara på våra medarbetares kunskaper och ser till att de får möjlighet att utmanas och växa i sin roll hos oss. Vi delegerar gärna ansvar med tydliga deadlines och ledning som medarbetare arbetar efter samma principer som alla andra. Vi sätter teamet i fokus och vi bygger människor först och sen bygger vi resten.

Beskrivning av tjänsten
Bricknova är ett bolag som har en stor tillväxt och denna roll innebär goda möjligheter att vara med och bidra till företagets utveckling.
Som ekonomichef rapporterar du till bolagets CFO.
Ditt övergripande ansvar är att säkerställa en hög kvalitet på redovisning och rapportering

Exempel på arbetsuppgifter:
– Löpande redovisning
– Resultatuppföljning och rapportering
– Budget och prognos
– Förändringsprojekt samt utveckling av processer och rutiner
– Stöd vid avtalsskrivning

Vem är du?
Du är civilekonom med inriktning redovisning och har arbetat 5 – 7 år med motsvarande uppgifter.
Förutom kompetens inom redovisning behöver du ha erfarenhet av controlling. Det är en stor fördel om du har arbetat med koncernredovisning.
Du är en van användare av Excel och behärskar både engelska och svenska i tal och skrift.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Du har en stark egen drivkraft och stort engagemang. Samtidigt är du analytisk, noggrann och prestigelös.
En annan viktig egenskap är att du trivs i en föränderlig miljö eftersom det händer mycket på Bricknova som påverkar sättet att arbeta.
Du har en utpräglad vilja att bidra med din kompetens och tillsammans med dina kollegor skapa ett framgångsrikt bolag.

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar Bricknova AB med Invici.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Anders Zetterlund, 0768-72 10 28. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och ansökningsbrev. Följ anvisad länk.
Som en del i Invicis rekryteringsprocess genomförs bakgrundskontroll på slutkandidat.

Om Invici
På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.

Sök jobbet

Meny