Ring oss gärna: 08-410 388 60
Meny


Är du van vid rekryteringsprocesser och kundansvar?
Har du tidigare haft kvalificerade tjänster inom ekonomi?
Söker du ett företag med dedikerade kollegor och med teamkänsla?
Då är du den rekryteringskonsult vi söker!

Om uppdragsgivaren
Invici är rekryterings- och konsultföretaget med inriktning på kvalificerade ekonomitjänster. Vi startade 2012 och är det företag du vill jobba på om du värderar lagspelet och det personliga bemötandet. Vårt mål med Invici har alltid varit att vara den samtalspartner som pratar samma språk som våra kunder och kandidater. En leverantör som har suttit på våra kunders och kandidaters stolar, både som ekonomer och i ledande befattningar. Både individen och teamet är viktigt för oss, vi jobbar självständigt och tätt tillsammans, hos oss är alla en stor del av det lilla, växande företaget. Vi sitter i superfräscha lokaler mitt i stan.

Beskrivning av tjänsten
I rollen som rekryteringskonsult ansvarar du för alla steg i processen, från kundkontakt, kravprofil, sökning av kandidater, intervjuer, referenstagning och uppföljning.
På Invici tycker vi det är viktigt att ha möjlighet att leverera med högsta kvalitet och det innebär att varje rekryteringskonsult har rimligt många pågående uppdrag samtidigt.
Du har det affärsmässiga ansvaret och har löpande kontakt med kund och kandidat. Som en del av tjänsten ingår även relationsbyggande med potentiella och befintliga kunder. Allt handlar om att etablera och utveckla relationer med alla du har kontakt med.
Du har inställningen att agera såsom du själv skulle vilja bli behandlad om du var kund eller kandidat och därför är löpande återkoppling en självklarhet.
Hos Invici blir du en viktig del i ett framgångsrikt team. Du delar med dig av din kompetens och är även öppen för att hjälpa till där det för stunden bäst behövs. Du ser dig själv som en bidragande tillgång till bolagets fortsatta utveckling.

Vem är du?
Du är en utpräglad teamspelare som även har förmågan att driva dina ansvarsområden självständigt. Vi på Invici är dedikerade till att hålla en mycket hög leverans till alla vi har kontakt med.
För att lyckas i rollen behöver du vara kommunikativ, nyfiken och kunna ha mycket på gång samtidigt. Allt handlar om att skapa förtroende med din omgivning och att hela tiden lyssna på kunder och kandidater. Samtidigt känner du dig bekväm att ta en rådgivande position i dina kontakter.
Vi tror att du har en bakgrund som ekonom, gärna i en ledande befattning. Har du jobbat med rekrytering tidigare är det meriterande, men utmana oss gärna i varför du tycker att du ska bli vår nästa kollega även om du inte uppfyller hela vår önskelista.
Det viktigaste är din inställning och att du prioriterar både jaget och laget.
Vi firar våra framgångar tillsammans och strävar ständigt mot gemensamt uppsatta mål.

Intresserad?
Som vi nämnde ovan, lås dig inte vid önskelistan utan utmana oss i varför du ska bli vår nästa kollega. Är du intresserad och vill veta mer eller har frågor så kontakta mig, Anders Fritz.
Och vem är jag? Jag är VD för Invici och har varit med sedan starten. Jag brinner för det personliga mötet och ser såklart fram emot att träffa dig.
Du når mig på mejl anders.fritz@invici.se eller telefon 076-872 10 24.
Jag ser fram emot din kontakt!

Om Invici
På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din, både som ekonomer och chefer och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.

Sök jobbet

Meny