Ring oss gärna: 08-410 388 60
Meny


Söker du en tjänst som ekonomichef med affärsinriktning?
Har du erfarenhet av både redovisning och uppföljning?
Är du prestigelös och driven?
Då kan du vara den ekonomichef vi söker!

Krica Behandling och Utbildning samt SAPU AB bedriver en verksamhet som verkligen har betydelse i vårt samhälle.

Krica Behandling och Utbildning erbjuder dig en arbetsplats med trevlig atmosfär där det är nära till besluten. Här lyssnar man på varandra och det ges möjlighet att vara med på bolagets resa. En dynamisk arbetsplats med stora möjligheter att påverka verksamhetens utveckling.

Beskrivning av tjänsten
Som ekonomichef får du ansvar för verksamhetens redovisning och uppföljning. Du förväntas även att aktivt medverka till att driva bolagets utveckling framåt. Du får personalansvar för en ekonomiassistent och bildar tillsammans en ekonomifunktion som har ett intresse för bolagets affärsutveckling.
Du blir även en viktig del i företagets ledningsgrupp.

Exempel på ansvarsområden:

– Månads-och årsbokslut
– Årsredovisning
– Likviditetsplanering
– Löpande redovisning
– Löneadministration i system Kontek
– Rapportering
– Utveckling av rutiner och processer
– Diverse projekt
– Systemansvarig för Fortnox

Vem är du?
Du har en utbildning inom ekonomi och flera års erfarenhet från arbete med redovisning och rapportering.
En passande bakgrund kan vara från en roll som ekonomiansvarig i medelstort bolag.
Har du erfarenhet av ekonomisystem Fortnox är det ett plus och du är en van användare av Excel.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.
För att trivas i rollen som ekonomichef är du prestigelös, ansvarsfull, noggrann och kommunikativ.
Du har en väl utvecklad förmåga att se både detaljer och helheter och du är proaktiv och gillar att bidra med förslag på förbättringar.

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar Krica Behandling och Utbildning med Invici.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Anders Zetterlund, 0768-72 10 28. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och ansökningsbrev. Följ anvisad länk.
Som en del i Invicis rekryteringsprocess genomförs bakgrundskontroll på slutkandidat.

Om Invici
På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.

Om Krica Behandling och Utbildning AB samt SAPU AB:

Krica Behandling och Utbildning har varit verksamma inom behandlingsarbete för barn- och unga i snart över 30 år. Verksamheten är HBTQ certifierad liksom kvalitetscertifierad enligt ISO 9001, 45001 och 14001. Vi är ett växande företag som erbjuder socialtjänsten professionella och individuellt anpassade insatser. För att kunna möta de ungas olika behov och problematik har vi fem HVB-hem, ett stöd- och behandlingsteam samt en öppen psykoterapeutisk mottagning ”Unga vuxna”. Vårt fina huvudkontor är beläget i Stockholm på Högbergsgatan i hjärtat av Södermalm.
Läs mer på www.krica.se

SAPU är ett utbildningsföretag som erbjuder ledande utbildningar inom integrativ psykoterapi och som under drygt 25 år examinerat mer än 1400 personer i grundläggande utbildningar i psykoterapi, psykoterapeutprogram samt lärar- och handledarutbildningar. Därutöver deltar hundratals yrkesverksamma terapeuter varje år i våra specialistutbildningar; seminarier och öppna föreläsningar i psykoterapeutiskt arbete. SAPU grundades 1993 som ett alternativ till de traditionella psykodynamiska och psykoanalytiska utbildningarna. Idag drivs SAPU som ett självständigt utbildningsbolag och är en del av Kricas verksamhet.
Läs gärna mer på www.sapu.se.

Sök jobbet

Meny