Ring oss gärna: 08-410 388 60
Meny


Kom och bli en av oss!

Vi är ett härligt gäng på Invici som upplever en häftig tillväxt och därför behöver vi bli fler!
Om du, precis som vi, tycker att det är roligt att hjälpa människor att hitta rätt jobb och utmaningar då är vi rätt arbetsplats för dig.
Vi tycker också att det är viktigt att ha roligt på jobbet och att hjälpas åt, det är därför vi har blivit så framgångsrika, och har så många återkommande kunder.
Vi är seriösa och professionella i möten med kunder och konsulter och vi tycker att det är viktigt att utvecklas och jobba på ett modernt och effektivt sätt.

Dessutom är det viktigt med balans i livet, vi måste hinna utöva våra intressen och vara med våra familjer, och det finns det utrymme för på Invici.
Vi skrattar gott tillsammans, åt både oss själva och varandra, och vi firar våra framgångar och stöttar varandra i motgångar!

Jobbar du som konsultchef idag och tycker att det vore roligt att byta miljö, och få ta ett helhetsansvar över hela processen då är vi kanske rätt arbetsplats för dig. Vi tror nämligen att du är ganska senior och erfaren, och kanske har du tom jobbat som ekonom tidigare.
Om du tror att du skulle trivas hos oss – hör av dig, så berättar vi gärna mer om jobbet och hur det är att vara på Invici!

Om uppdragsgivaren
Invici är rekryterings- och konsultföretaget med inriktning på kvalificerade ekonomitjänster. Vi startade 2012 och är det företag du vill jobba på om du värderar lagspelet och det personliga bemötandet. Vårt mål med Invici har alltid varit att vara den samtalspartner som pratar samma språk som våra kunder och kandidater. En leverantör som har suttit på våra kunders och kandidaters stolar, både som ekonomer och i ledande befattningar. Både individen och teamet är viktigt för oss, vi jobbar självständigt och tätt tillsammans, hos oss är alla en stor del av det lilla, växande företaget. Vi sitter i superfräscha lokaler mitt i stan.

Intresserad?
Är du intresserad och vill veta mer eller har frågor så kontakta mig, Anders Fritz.
Och vem är jag? Jag är VD för Invici och har varit med sedan starten. Jag brinner för det personliga mötet och ser såklart fram emot att träffa dig.
Du når mig på mejl anders.fritz@invici.se eller telefon 076-872 10 24.
Och har du frågor runt tjänsten och Invici får du gärna kontakta någon av mina kollegor som du hittar på invici.se
Jag ser fram emot din kontakt!

Sök jobbet

Meny