Ring oss gärna: 08-410 388 60
Meny


Vill du arbeta med redovisning och utvecklas i din roll i ett spännande, internationellt tillväxtbolag?
Vill du som redovisningsekonom få möjlighet att arbeta med stora kontaktytor inom Finance och övriga organisationen?

Då är marknadsledande EasyPark rätt bolag för dig!

Om uppdragsgivaren
EasyPark är ett ledande företag inom digitala tjänster som fokuserar på att bygga världens största marknadsplats för parkering. Vår parkeringsapp har hittills hjälpt miljontals människor i vardagen och är marknadsledande i Europa. Vår vision är tydlig – vi vill förbättra livet i framtidens städer – ”Make cities more liveable”. EasyPark finns på 14 europeiska marknader samt i Australien och huvudkontoret är i Stockholm. Företaget växer och i dagsläget arbetar mer än 250 anställda för att driva EasyPark framåt mot visionen.

EasyPark erbjuder en stimulerande arbetsmiljö och ett internationellt perspektiv. Att vara en del av teamet på EasyPark kommer att kunna innebära en snabb och spännande personlig utvecklingsresa. Kontoret präglas av en positiv energi där man tillsammans arbetar mot gemensamma mål och där man får möjlighet att växa i sin roll. EasyPark har vunnit Deloittes utmärkelse för ”Best Managed Company”. Läs gärna mer på easypark.se

Beskrivning av tjänsten
Huvudsakliga arbetsuppgifter som redovisningsekonom:

– Löpande redovisning
– Månads- och årsbokslut inklusive årsredovisning och inkomstdeklaration
– Avstämningar samt analys
– Månatlig resultatuppföljning med landschefer och Business control
– Delaktig i budget- och forecastprocess
– Driva och ansvara för effektiviserings- och förbättringsprojekt

I rollen som redovisningsekonom får du möjligheten till en bred roll. Du hanterar löpande redovisning för ett eller flera av EasyParks dotterbolag och har ett nära samarbete med redovisningschef och övriga inom ekonomifunktionen.

Vem är du?
Du har en akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande, gärna med något års erfarenhet av liknande arbete, alternativt från revisionsbyrå. Du känner dig bekväm med att arbeta i Excel och har god systemkunskap, man arbetar i Visma Business. Du behärskar engelska och svenska flytande i tal och skrift, men det är positivt om du även talar ytterligare språk då miljön är internationell.

För att passa på Easypark, en organisation där alla syns och får möjlighet att påverka, tror vi att du är en lagspelare! Du vill vara med att bidra och har ett drivande men prestigelöst sätt. Som person är du positiv och skulle trivas i en entreprenörsdriven organisation där du får vara med att fortsätta utveckla EasyParks finansfunktion i en öppen och föränderlig roll med många kontaktytor. Du är givetvis även noggrann, serviceinriktad och har en god analytisk förmåga.

Intresserad?
I denna rekryteringsprocess samarbetar Easypark med Invici. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Nadja Linder, tel nr 0707-96 95 97. Ansök snarast då intervjuer kommer att ske löpande. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och ansökningsbrev. Följ anvisad länk. Som en del i Invicis rekryteringsprocess ingår Bakgrundskontroll av slutkandidat.

Om Invici
På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.

Sök jobbet

Meny