Meny


Är du intresserad av nya möjligheter och nyfiken på Invici? Vi vill alltid komma i kontakt med fler duktiga och kvalificerade ekonomer för att utöka vårt nätverk. Genom att ladda upp din CV hos oss så öppnar du upp för nya möjligheter till nytt jobb.

När du samarbetar med oss på Invici kan du förvänta dig en motpart som har en gedigen kunskap inom ekonomiområdet och rekryteringsbranschen. Vi är måna om att alltid sätta våra kandidater och kunder i främsta rummet – vi brinner för att göra den perfekta matchningen. I varje dialog strävar vi efter att vara personliga, engagerade och hålla högsta kvalitet.

Genom att skicka in din ansökan här får vi en första kontakt och kan arbeta proaktivt inför kommande rekryteringsuppdrag som passar just dig.

Beskrivning av tjänsten
Våra kunder finns inom olika branscher och efterfrågar tjänster som:

– CFO
– Ekonomichef
– Redovisningschef
– Business Controller
– Financial Controller
– Projektekonom
– Redovisningsspecialist

Vem är du?
Du har tidigare erfarenhet inom ekonomiområdet i roller motsvarande de ovan.

Intresserad?
Klicka på ”Sök jobbet” nedan för att ladda upp din CV. Att registrera sig tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga din CV.

Vi läser alla ansökningar som kommer in, och har du relevant erfarenhet som ekonom blir du kontaktad av oss via mail eller telefon.
Vid frågor är du välkommen att höra av dig till någon av oss på Invici.

Om Invici
På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision är att vara ett konsult- och rekryteringsbolag där du som kund, kandidat och konsult känner att vi förstår dina behov. Vi har erfarenhet från liknande positioner som din och har därefter arbetat i konsult- och rekryteringsbranschen under flera år.

Sök jobbet

Meny