Ring oss gärna: 08-410 388 60
Meny


Är du redovisningsekonomen som vill ha ett brett helhetsansvar? Gillar du att arbeta i en värderingsstyrd organisation med en tydlig kultur där man hjälps åt och jobbar mot gemensamma mål? Är du dessutom prestigelös – då kan det var dig vi söker när vi nu hjälper Boklok med sin nästa medarbetare in i ekonomiteamet

Om uppdragsgivaren
BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Tillsammans bygger vi hållbara hem till lågt pris för alla. Tack vare våra kombinerade erfarenheter kan vi göra det med god design, funktion och kvalitet. Vi har medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien och ansvarar för hela värdekedjan från markanskaffning och produktutveckling ända fram till inflyttning.

Beskrivning av tjänsten
I denna roll som redovisningsansvarig kommer du framför allt att vara ansvarig för ett producerande bolag som gör prefabricerade huselement till Boklok. Detta innebär att du självständigt kommer att få arbeta med allt som rör bolaget gällande redovisning och rapportering. Du kommer att ha nära kontakt med verksamheten i fabriken och utgöra ett stöd i redovisningsrelaterade frågor. Utöver detta kommer du att arbeta med att effektivisera processer.

Dessutom skall du vara stöd till övriga i ekonomifunktionen men framför allt till redovisningschefen i olika redovisningsfrågor samt förekommande ad hoc uppgifter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
– Självständigt planera och genomföra månads- och kvartals- och årsbokslut samt rapportering
– Upprätta årsredovisning och inkomstdeklarationer
– Vara kontaktperson mot revisorer för det producerande bolaget
– Säkerställa kvaliteten i både extern- och intern rapportering
– Stötta verksamheten samt övriga ekonomiteamet
– Vara uppdaterad på nya lagar och regler

BoKlok erbjuder dig en värderingsstyrd organisation med ett härligt och kompetent ekonomiteam och en trevlig arbetsplats vid Hyllie. I denna breda roll kommer du få jobba med hela kedjan inom redovisning och där du får ta stort ansvar av egen utveckling.

Vem är du?
Du har en akademisk examen inom ekonomi och har några års erfarenhet av självständigt arbete inom redovisning. Har du jobbat med produktion och har en god förståelse av lager och/eller investeringar är det meriterande och likaså om du har jobbat med IFRS regelverk. BoKlok använder Hyperion i sin rapportering och du bör ha jobbat i ett liknande större rapporteringssystem samt ha goda kunskaper i Excel. Som person ser vi att du är noggrann, strukturerad och självständig, men minst lika viktigt att du är en prestigelös och jordnära teamplayer som är kommunikativ och som kan samarbeta mot att nå gemensamma mål vid tighta deadlines.

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar BoKlok med Invici. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Patrik Lilja, 0709-810048 alternativt Jeanette Wahrenberg, 0707-765091. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är den 13 februari. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och ansökningsbrev. Följ anvisad länk.
Som en del i Invicis rekryteringsprocess genomförs bakgrundskontroll på slutkandidat.

Om Invici
På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.

Sök jobbet

Meny