Ring oss gärna: 08-410 388 60 LinkedIn
Meny


Vill du arbeta i ett spännande, satsande och växande företag? Vill du verka i en koncern som ligger i framkant inom avfallshantering och som arbetar hårt med hållbarhet?

Sortera söker dig som är en skarp, hungrig Business Controller som på ett proaktivt sätt vill bidra till bolagets fortsatta utveckling. Du kommer som Business Controller att få möjlighet till stor påverkan och du kommer att vara involverad i många delar i företaget och arbeta verksamhetsnära. Du erbjuds en Business Controllerroll i en föränderlig miljö där det är kort sträcka mellan beslut och handling.

Om uppdragsgivaren
Sortera Group är miljöbolaget som genom sina 3 affärsområden (Recycling, Industry och Materials) är den främsta och mest specialiserade aktören inom bygg/anläggnings-avfall i Sverige. Med våra drygt 300 anställda och en omsättning överstigande 800 miljoner bedriver vi verksamheten i egen regi från försäljning, insamling och återvinning till slutmottagare. Sortera är verksamma från Gävle i norr till Ystad i söder. 2016 återvann Sortera över 99 % av allt insamlat material. Sortera verkar under varumärken såsom Sortera, BIG BAG, DK Sanering, Vacuo, Åkerisäcken, Eco-Chain och DT Recycling. Sortera har historiskt växt kraftigt på ett framgångsrikt sätt både organiskt och genom förvärv och har sista 3 åren genomfört 3 förvärv per år.

Sortera erbjuder en positiv miljö där medarbetarna är engagerade och där man månar om worklife balance. 2017 blev Sortera utsett till Superföretag av Veckans Affärer. Läs gärna mer på www.sortera.se

Beskrivning av tjänsten
Huvudsakliga arbetsuppgifter som Business Controller:

– Månatlig resultatuppföljning och resultatanalys
– Utveckling och uppföljning av nyckeltal
– Att koordinera och genomföra budget och prognosprocess
– Delaktig i frågor gällande M&A i koncernen (möjliga förvärv, fusioner och carve outs)
– Löpande likviditetsplanering/uppföljning
– Lönsamhetsanalys
– Åtgärder för att öka effektivitet och lönsamhet i samarbete med verksamheten
– Bidra till fortsatt utveckling av rutiner och processer
– Delaktig i diverse projekt

Du rapporterar i rollen som Business Controller till koncernens CFO och sitter på bolagets kontor i fräscha lokaler centralt i Liljeholmen.

Vem är du?
Vi söker dig som har civilekonomexamen eller motsvarande och några års erfarenhet som Business Controller. Du har kanske börjat din karriär inom revision, management consulting eller motsvarande och sedan gått vidare mot Controlling. Det är en fördel om du har erfarenhet av noterade bolag.

Som person är det viktigt att du trivs med att arbeta självständigt då du kommer att ta ett stort eget ansvar i att driva frågor, även om rollen är bred och du kommer att ha många kontaktytor i organisationen. Du är nyfiken, flexibel och orädd, dvs du trivs i en föränderlig miljö och med att våga ifrågasätta och tänka på ett lösningsorienterat och innovativt sätt. Vidare behöver du vara prestigelös, hjälpa till där det behövs och gilla att det är både en operativ och strategisk roll. För rätt person erbjuds en bred roll där du får en snabb utveckling.

Intresserad?
I denna rekryteringsprocess samarbetar Sortera Group med Invici. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Nadja Linder, tel nr 0707-96 95 97. Ansök snarast då intervjuer kommer att ske löpande. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt CV och en text om varför du söker rollen. Följ anvisad länk. Som en del i Invicis rekryteringsprocess ingår Bakgrundskontroll av slutkandidat.

Kategorier: Ekonomi – Inköp

Om Invici
På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.

Sök jobbet

Meny