Meny


Affärsdriven Business Controller för spännande utvecklingsresa på Office Management

Är du en analytisk och affärsdriven person med erfarenhet av controllerarbete? Vill du vara med på en spännande utvecklingsresa tillsammans med Office Management, där du får möjlighet att utvecklas samtidigt som du får spela en nyckelroll i företagets framgång? Då kan denna roll vara något för dig!

Beskrivning av tjänsten
I rollen som Business Controller på Office Management kommer du att arbeta koncernövergripande med att utveckla och effektivisera företagets ekonomistyrning samtidigt som du kommer ansvara för en stor del av vår verksamhet gällande affärsutveckling och rapportering. Att ständigt verka för att utveckla, utbilda och utmana organisationen är en naturlig del av arbetet.

Vi söker dig som har en akademisk utbildning eller motsvarande och flerårig erfarenhet av controllerarbete. Vi ser att du är datadriven med ett intresse för siffror, system och processer. Vidare är du analytisk och har en stark pedagogisk framtoning, vilket gör det naturligt att förmedla ekonomiska termer på ett förståeligt sätt. Du är en utåtriktad person som trivs med att arbeta i ett säljfokuserat bolag med ett affärsorienterat mindset.

Du rapporterar till Head of Business Control och dina dagliga kontakter är i huvudsak Ledning, Affärsområdeschefer och Financial Control.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att;
– att analysera och kvalitetssäkra resultat och nyckeltal för koncernen och affärsenheterna
– framtagning och presentation för delar av lednings- och styrelserapporteringen
– utveckla FP&A processer
– delta i att förvalta och kontinuerligt utveckla den interna ekonomistyrningsmodellen
– proaktivt utveckla och driva processförbättringar
– ständigt driva och utveckla verksamheten

Vem är du?
Som person är du en positiv och prestigelös teamspelare med mycket energi som gillar att ta mycket ansvar. Du har också ett gott struktursinne och fungerar i ett högt arbetstempo och i en miljö präglad av säljfokus. Det är viktigt att du är kommunikativ och behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Erfarenhet och intresse av Qlik eller annat BI-system är meriterande.

För oss är work life balance viktigt. Våra chefer är närvarande, vi har en inkluderande arbetsplats och ger alltid rätt förutsättningar för våra medarbetare att utvecklas. Vi satsar långsiktigt på våra medarbetare och du börjar din resa hos oss genom en gedigen onboardning.

Office Managements erbjudande omfattas bland annat av;

– En timmes träning på arbetstid varje vecka
– En timmes utbildning/förkovring på arbetstid varje vecka
– Great Place to Work-certifierad arbetsplats 2020, 2021, 2022, 2023
– O.M Care: rikslunchkort, friskvårdsbidrag och förmånsportalen Benify

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar Office Management med Invici. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Anders Zetterlund, telefon 0768-72 10 28. Ansök snarast då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och ansökningsbrev där du motiverar varför du söker rollen.

Som en del i Invicis rekryteringsprocess genomförs bakgrundskontroll på slutkandidat.

Om Invici
På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.

Om Office Management

Office Management är ett rådgivande tjänsteföretag inom IT, kommunikation och arbetsplatser. Företaget grundades 1993 och har 450 medarbetare som tillsammans skapar de bästa förutsättningarna för effektivitet, samarbete och kommunikation för 8000 kunder i Norden. Office Management ägs av Nalka Invest AB, omsatte 1.100 MSEK år 2021 och har kontor i Stockholm, Oslo, Helsingfors, Göteborg, Uppsala, Malmö, Helsingborg, Linköping, Tammerfors, Kramfors och Luleå. www.officemanagement.se

Sök jobbet

Meny