Ring oss gärna: 08-410 388 60
Meny


Har du tidigare erfarenhet av arbete inom projektcontrolling?
Trivs du i roller som innehåller både operativt och strategiskt arbete?
Söker du en verksamhetsnära roll med stort ansvar?
Då kan du vara den Business Controller/Projektcontroller vi söker till Omexom!

Omexom erbjuder:
Som controller blir du en nyckelperson i deras organisation och du kommer att arbeta tätt ihop med chefer samt produktionsledare och projektledare inom ditt affärsområde samt självklart även med kollegorna på ekonomiavdelningen. På Omexom är en kollega alltid nära och de har roligt tillsammans. Medarbetarna har förtroende för den egna och kollegornas kompetens. Det är en förutsättning för den frihet och det ansvar som medarbetarna har och förväntas ta. Det skapar bra team och glädje i arbetet. Ingen dag är den andra lik och variationen i arbetet gör att deras medarbetare behöver och får utveckling för att möta framtiden.

– Omexom erbjuder marknadsmässiga löner, konkurrenskraftiga förmåner och kollektivavtal.
– Omexom tror på en balans mellan arbete och fritid. Därför erbjuder de flexibla arbetstider och en fast bas att utgå ifrån.
– Hos Omexom har du kollegor och ledare som stöttar dig i din utveckling. Det sker kompetensutveckling och mycket goda möjligheter att gå vidare till andra roller inom Omexom och Vinci-koncernen inom och utanför Sverige.
– Omexom har en stark och kunnig ägare som satsar på bolaget och dess verksamhet. Det ger Omexom möjligheter att utveckla verksamheten.

Beskrivning av tjänsten
Till Omexom söker vi en Business Controller/Projektcontroller som är intresserad av en verksamhetsnära roll. Tjänsten innebär ansvar för den ekonomiska uppföljningen för affärsområde Stockholm. Du stöttar affärsområdeschefen, affärsenhetschefer, gruppchefer samt produktionsledare och projektledare. I rollen som Business Controller arbetar du strategiskt och proaktivt såväl som operativt med rapportering och bokslutsarbete. Du ingår i affärsenhetens ledningsgrupp och rapporterar till affärsområdeschefen. Tjänsten är placerad i Stockholm i Västberga.

Du ansvarar för den ekonomiska rapporteringen inkl. budget och prognos för affärsområdet och är där ett mycket viktigt bollplank för dess ledning.
Exempel på ansvarsområden:
– Koordinera och analysera resultat och nyckeltal
– Kvalitetssäkra företagets policys och processer
– Stöd i avtalsrelaterade frågor
– Bidra till korrekta beslutsunderlag
– Stärka verksamhetens förståelse för ekonomi

Vem är du?
Du har relevant universitet-/högskoleutbildning och ca fem års arbetslivserfarenhet som Business Controller. Det är viktigt att du har erfarenhet från projekt- och avtalsbaserad verksamhet. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska

Vi söker dig som trivs med att ha ett brett kontaktnät ute i verksamheten och som drivs av att påverka och göra skillnad. Du är pedagogisk och kommunikativ och stimuleras av att ditt arbete leder till en bättre ekonomisk förståelse och ökad kontroll. Då rollen innebär både strategiskt och operativt arbete är det viktigt att du har förmåga att dyka ned i detaljer utan att för den skull tappa helhetsperspektivet. Du trivs med att ifrågasätta och utmana befintliga arbetssätt men är samtidigt en doer som inte tvekar att själv kavla upp ärmarna för att få saker gjorda. Då rollen innebär mycket kontakter på olika nivåer är samarbetsförmåga liksom viljan att skapa goda relationer avgörande för hur du kommer att lyckas.

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar Omexom med Invici.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Anders Zetterlund, tel 0768-72 10 28. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och ansökningsbrev. Följ anvisad länk.
Som en del i Invicis rekryteringsprocess genomförs bakgrundskontroll på slutkandidat.

Om Invici
På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.

Om Omexom:
Omexom är VINCI Energies varumärke för tjänster genom hela värdekedjan inom energidistribution. 200 av VINCI Energies företag använder i dag Omexom som varumärke. Merparten av dessa bolag finns i Europa, men även i Nya Zeeland, Mocambique och i Brasilien. Omexom finns representerat i 37 länder och växer stadigt. Total omsättning för Omexom är ca 4 miljarder EUR. Den 21 januari 2019 blev Infratek i Sverige, Norge och Finland samt Eitech Engineering Omexom. www.omexom.se

Sök jobbet

Meny