Ring oss gärna: 08-410 388 60
Meny


Till Invicis interimsverksamhet söker vi nu ett antal Business Controller som är lediga och villiga att ta nya uppdrag i västra Skåne. Vi utvecklar kontinuerligt vår verksamhet och kontaktnät och är alltid intresserade av att komma i kontakt med nya interimspersoner. Du kommer att arbeta som underkonsult till Invici och arbeta nära våra kunder i olika funktioner som Business Controller.

Om uppdragsgivaren
Uppdragen kommer att variera i både längd och kvalifikation och branscherna varierar.

Vem är du?
Du har arbetat som Business Controller i ett antal år och som konsult är du van att snabbt sätta dig in i verksamheten för att förstå vad som behöver göras. Vi ser gärna att du har erfarenhet av startups, affärsutveckling och/eller andra komplexa verksamheter Du är en avancerad användare av Excel och har gärna jobbat i något av de större affärssystemen. Som person är du initiativrik, driven, vetgirig med en förmåga att skapa struktur och sätta processer. Vidare har du ett ekonomiskt och analytiskt tänkande. Du brinner för att driva förändringar för att nå ökad effektivitet och lönsamhet såväl operativt som strategiskt. Vi ser att du är en del av ett team och att du har lätt för att samarbeta och kommunicera med olika personer och enheter inom bolaget utan att ge avkall på din integritet.

Intresserad?
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Patrik Lilja, 0709-810048. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och ansökningsbrev. Följ anvisad länk.
Som en del i Invicis rekryteringsprocess genomförs bakgrundskontroll på slutkandidat.

Om Invici
På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.

Sök jobbet

Meny