Meny


Är du personen som oftast tänker ”varför inte” snarare än ”varför” och som lever efter devisen ”ingenting är omöjligt”? Trivs du i din roll som Business controller men är redo att ta ditt nästa steg och bygga vidare tillsammans med ett härligt gäng? Då är det stor chans att det är dig vi söker till den nya rollen som Business controller hos StickerApp när de nu fortsätter sin tillväxtresa!

Om uppdragsgivaren
StickerApp är ett bolag inom digitalt tryck och e-handel och har marknader i USA och Japan, samt över hela Europa. Hos bolaget kan kunden skapa egna klistermärken och telefonskal online på ett snabbt och enkelt sätt. Det är framför allt designers och småföretagare som är köpare, men även en hel del privatpersoner. StickerApp är globalt ledande på marknaden och har sedan starten 2006 vuxit snabbt och nu blivit ca 80 anställda. Omsättningen uppgick år 2021 till 274 Mkr. De har ett mindre kontor i USA men de flesta av medarbetarna finns på huvudkontoret i Lomma i helt nya moderna och superfina lokaler med en produktion i världsklass. Spana gärna in mer på stickerapp.se och caseapp.se och även deras Instagram-konton @stickerapp och @caseapp, för att få en känsla för bolaget.

Vad får dig att trivas hos uppdragsgivaren
På StickerApp värdesätter man högt såväl nyfikenhet som kreativitet där miljö och kultur präglas av detta likväl som att ha kul tillsammans – på så sätt skapas bra resultat. Oavsett vad ens roll är, så är alla precis lika viktiga för att det ska bli så bra som möjligt. Du välkomnas in i ett prestigelöst gäng som ser jobbet som något alla gör tillsammans och där man befinner sig på en snabb tillväxtresa som alla är mycket peppade på – och hoppas därför att du också är det!
Du kommer att arbeta på deras (nybyggda) huvudkontor i Lomma, där det erbjuds möjlighet till hybridarbete med upp till 2 dagar hemma.

Beskrivning av tjänsten
Rollen som Business controller är ny vilket innebär att du får stor påverkan i att vara med och bygga och utveckla denna. Du blir en viktig spelare i teamet och övriga organisationen där du har nära kontakt med personer inom såväl marknad, produktion, IT och kundtjänst där du även fungerar som ett stöd i frågor kring den ekonomiska uppföljningen. Vidare har du ett tätt samarbete med kollegor inom BI- teamet där du blir mottagare av data som du sedan skapar relevanta analyser av för vidare rapportering till ledning. En stor del av tjänsten blir att skapa en bild och förståelse för affärsverksamheten samt vidareutveckla och effektivisera processer och system i syfte att utveckla controllerarbetet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
– Löpande resultat- och lönsamhetsuppföljning
– Analyser och framtagande av relevanta KPI:er
– Prognos- och budgetarbete
– Produktions- och investeringskalkyler
– Stöd till ledning i verksamhetsstyrning
– Utveckla rutiner och processer för ekonomisk analys
– Effektiviseringsprojekt inom ekonomifunktionen

Vem är du?
Vi tror att du är Civilekonom eller motsvarande med några års erfarenhet av rollen som Business controller samt grundläggande redovisningskompetens. Du har ett systemintresse och tar dig gärna an effektiviseringsprojekt samt är en van användare av såväl affärssystem som BI-system och har även goda Excelkunskaper. Ditt affärs- och verksamhetsintresse är stort och du har lätt för att se kopplingen mellan affärsverksamheten och siffrorna i rapporterna. Lika lätt har du sedan att på ett pedagogiskt sätt förklara dina analyser för övriga i organisationen och dra slutsatser kring utfallet. Då du har mycket kontaktytor i organisationen behöver du ha en god kommunikativ förmåga och behärska flytande svenska och engelska i tal och skrift. Som person är du analytisk, driven, engagerad och ansvarstagande men prioriterar även att ha kul tillsammans med dina kollegor på jobbet.

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar StickerApp med Invici. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Jeanette Wahrenberg, 0707-765091 alternativt Patrik Lilja, 0709- 810048. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är den 26 juni. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och ansökningsbrev. Följ anvisad länk.
Som en del i Invicis rekryteringsprocess genomförs bakgrundskontroll på slutkandidat.

Om Invici
På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.

Sök jobbet

Meny