Meny


Är du en analytisk och självgående Business Controller?
Motiveras du av att jobba i en internationell miljö?
Trivs du med att jobba verksamhetsnära och har du ett intresse för affärer?

Då kan du vara den Business Controller vi söker till tillverkande företag i södra Stockholm!

Om uppdragsgivaren
Företagets huvudkontor ligger i södra delarna av Stockholm. Det är en del av en större internationell koncern och omsätter i Sverige ca 500 MSEK. I Sverige är man ett 80-tal medarbetare.

I den här annonsen har uppdragsgivaren valt att vara anonym. Men givetvis kommer du få veta mera om företaget, branschen och arbetsplatsen innan en intervju! Låter rollen intressant i sin helhet bör du absolut söka jobbet, så tar vi dina frågor vid en personlig kontakt.

Vad får dig att trivas hos uppdragsgivaren
Du blir en viktig del av företagets framgångsresa och du kommer att ha helhetsansvaret för controllingen. Koncernens bolag är representerade på flera marknader i Norden och Baltikum och du kommer att jobba i en internationell miljö. Här får du frihet under ansvar och du kommer själv att få driva många processer.

Beskrivning av tjänsten
Tjänsten är placerad på företagets huvudkontor i södra Stockholm med goda kommunikationsmöjligheter. Du rapporterar direkt till VD och ekonomiavdelningen har ytterligare fyra medarbetare. Som Business Controller kommer du att ha en nyckelroll med ansvar för analys, rapportering och prognoser. Du kommer i rollen att ha mycket interna kontakter med bl a fabrikschef, inköp, regionchefer, säljare och R&D. Du kommer även att ha internationella kontakter med huvudkontoret i Finland.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

– Månads-, kvartals- och årsrapportering
– Analys, budget- och prognosarbete
– Uppföljning av projekt och support till organisationen
– Intern kontroll
– Utveckling av processer och system
– Statistik och diverse Ad Hoc

Vem är du?
Vi söker dig som är civilekonom eller har annan motsvarande utbildning. Vi tror att du har minst 5-7 års erfarenhet av business controlling och en helhetsförståelse för ett bolags redovisning. Meriterande men inget krav är om du har erfarenhet av produktion, förhandlingar, logistik och/eller inköpscontrolling. Har du erfarenhet av livsmedel och/eller dagligvaruhandeln är det ett plus.

Du har mycket goda kunskaper i Excel och det är meriterande om du har erfarenhet av Power BI och Microsoft Dynamics. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen är det viktigt att du har förmågan att självständigt driva aktiviteter mot uppsatta mål. Du är strukturerad och analytisk. Du är även kommunikativ och har integritet så att du kan driva dina ansvarsområden framgångsrikt. Vidare är det en fördel om du har ett intresse för affären och är utvecklingsorienterad.

Intresserad?
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Magnus Nilsson, 0733-84 20 22. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV. Följ anvisad länk.

Om Invici
På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.

Sök jobbet

Meny