Ring oss gärna: 08-410 388 60 LinkedIn
Meny


Till Invicis interimsverksamhet söker vi nu ett antal Business Controller som är lediga och villiga att ta nya uppdrag i västra Skåne. Vi utvecklar kontinuerligt vår verksamhet och kontaktnät och är alltid intresserade av att komma i kontakt med nya interimspersoner. Du kommer att arbeta som underkonsult till Invici och arbeta nära våra kunder i olika funktioner som Business Controller.

Om uppdragsgivaren
Uppdragen kommer att variera i både längd och kvalifikation och branscherna varierar.

Vem är du?
Du har arbetat i en liknande tjänster tidigare som konsult är du van att snabbt sätta dig in och förstå verksamheten och vad som behöver göras. Vi ser gärna att du har chef och ledarerfarnhet. Du är en avancerad användare av Excel och har gärna jobbat i något affärssystem. Som person är du initiativrik, driven, vetgirig och vill utvecklas i rollen. Du brinner för att driva förändringar för att nå ökad effektivitet och lönsamhet i både det lilla så som i det stora. Vi tror att det är viktigt att du har en bra system- och processförståelse. Du har ett ekonomiskt och analytiskt tänkande. Vi ser att du är en del av ett team och att du har lätt för att samarbeta och kommunicera med olika personer och enheter inom bolaget utan att ge avkall på din integritet.

Intresserad?
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Patrik Lilja, 0709-810048. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och ansökningsbrev. Följ anvisad länk.
Som en del i Invicis rekryteringsprocess genomförs bakgrundskontroll på slutkandidat.

Om Invici
På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.

Sök jobbet

Invici AB är en del i företagsgruppen Key People Group.
Meny