Ring oss gärna: 08-410 388 60
Meny


Beviso fortsätter sin expansion och söker nu en byråchef som tillsammans med ägaren vill skapa mer tillväxt. Är du redovisningskonsulten som ger av ditt kunnande till kunder och medarbetare och som gillar att bygga och skapar förtroende? Vill du ta ytterligare steg i din karriär och växa i din yrkesroll tillsammans med byrån som du jobbar för? – Då är det dig vi söker!

Om uppdragsgivaren
Beviso är en fullservice redovisningsbyrå som växer genom att antalet kunder ständigt ökar. Oavsett om man vill starta upp en verksamhet eller om man varit aktiv ett tag så hjälper Beviso sina kunder att ta nästa steg i sin utveckling. Beviso har lång erfarenhet i hur man bedriver verksamhet så effektivt som möjligt och vill gärna underlätta genom digitalisering av kunden och sina egna processer.

Beskrivning av tjänsten
Beviso arbetar proaktivt och har en nära och kontinuerlig kontakt med sina kunder så att de dels är uppdaterade och arbetar enligt de senaste redovisnings- och skatteregler, men även att se kunders kommande behov och kunna rådge som bidrar till deras utveckling, både operativt och strategiskt. Som byråchef kommer du att arbeta nära ägaren och avlasta och frigöra tid för att kunna fortsätta tillväxten i bolaget. Detta kan innebära att du är behjälplig i olika kundärenden, stöttning och coachning av personal, införsäljning till blivande kunder, marknadsföring av bolaget, vara med och organisera och leda arbetet i byrån.

Vem är du?
Vi söker dig med minst 3 års erfarenhet av motsvarande arbete från redovisnings- eller revisionsbyrå, alternativt dokumenterad erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete. Du bör ha flera års erfarenhet av att självständigt upprätta fullständigt bokslut. Vi ser gärna att du är en auktoriserad redovisningskonsult, men detta är inget krav så länge du har viljan att kunna bli auktoriserad om några år. Troligen har du idag en ekonomisk påbyggnadsutbildning eller är civilekonom. IT är centralt i hur du arbetar idag och du vill ständigt förkovra dig och dina kunder i området.

Som person är du kommunikativ så att du snabbt kan etablera förtroendefulla relationer och inleda långsiktiga samarbeten. Du är affärsinriktad och har en vilja att ge hög service och är ansvarstagande mot alla kunder och du drivs av ett intresse att utveckla verksamheten och kundens affärer. Du är själv en person som ständigt vill utvecklas med ny kunskap och erfarenhet antingen via praktiskt arbete eller via olika utbildningar för att hänga med i det senaste.

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar Beviso Ekonomibyrå med Invici. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Patrik Lilja. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och ansökningsbrev. Följ anvisad länk.
Som en del i Invicis rekryteringsprocess genomförs bakgrundskontroll på slutkandidat.

Om Invici
På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.

Sök jobbet

Meny