Meny


ZetaDisplay är inne i ett intressant skede där man gått från att vara börsbolag till ett Private Equity ägt bolag och där man nu som ett led i detta rekryterar för framtiden med målet att skapa ett härligt team.

Är du redo att vara med på en spännande resa inom ekonomifunktionen? Vill du vara i en central roll med huvudfokus på kvalitetssäkring och sammanställning av koncernrapportering? Har du erfarenhet av projekt inom såväl process- som systemutveckling gällande koncernrapportering? Då kan det vara dig vi söker till denna roll!

Om uppdragsgivaren
ZetaDisplay är ledande i Norden och tvåa i Europa och vi driver dagligen den digitala transformeringen i fysiska miljöer. Våra lösningar, koncept och vår mjukvara digitaliserar, påverkar och informerar människors beteende vid beslutstillfället i butiker, i offentliga miljöer och på arbetsplatser. Våra lösningar är kända som Digital Signage som vi utvecklar och erbjuder som SaaS-lösningar. Vi är en globalt ledande aktör som aktivt påverkar utvecklingen av den internationella Digital Signage marknaden organiskt, genom innovation och genom förvärv.
ZetaDisplay har sitt säte i Malmö, omsätter cirka 450 Mkr och sysselsätter 200 medarbetare vid tio kontor i sex europeiska länder och USA. Totalt hanterar bolaget över 70 000 installationer på mer än 50 marknader. ZetaDisplay ägs av det brittiska investmentbolaget Hanover Investors.

Beskrivning av tjänsten
Rollen som Controller är ny och är en central roll gällande såväl samordning, kvalitetssäkring som kravställning av bolagets koncernrapportering. Det är en bred och operativ roll som spänner över ett stort område och är en kombination av såväl finance- som businesscontroller, med många kontaktytor i syfte att ansvara för en korrekt rapportering. Huvudfokus blir att kvalitetssäkra rapporter, upprätta avvikelseanalyser samt samordna budget -och prognosarbetet inom koncernen. Som en del i rollen ingår ett nära samarbete med säljorganisationen i syfte att få en förståelse för de olika marknadernas intäktsanalyser och kopplingen mellan siffor och verksamheten. Du kommer även att vara delaktig i pågående implementering av det nya affärssystemet Netsuite där du blir en viktig kravställare avseende rapportverktyget.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
– Övergripande kvalitetsansvar för koncernrapportering
– Uppföljning och analys av finansiell och verksamhetsmässig rapportering
– Samordning av budget- och prognosarbete
– Koordinera instruktioner och tidplaner inom koncernen gällande konsolidering och rapportering
– Delaktig i system- och effektiviseringsprojekt

Du välkomnas in i ett spännande företag i en växande miljö där man nu bygger den nya framtida ekonomifunktionen. Här får du möjlighet att vara med och påverka såväl det egna arbetet som kulturen inom bolaget där ni tillsammans skapar en positiv anda och en utveckling framåt!

Vem är du?
Du har en akademisk utbildning inom ekonomi och har hunnit jobba några år med liknande arbetsuppgifter. Du har en bra förståelse för redovisning, konsolidering och rapportering och vi ser gärna att du jobbat i en internationell koncern tidigare. Troligen har du jobbat med såväl legal som operativ rapportering och verksamhetsanalyser. Vidare är du van användare av Excel där du har erfarenhet av att sammanställa analyser och presentationer till ledningsgrupp på ett pedagogiskt sätt. Du har ett allmänt systemintresse och har du jobbat med Netsuite är detta en merit likväl som att ha varit delaktig i en systemimplementation. Även erfarenhet från SaaS bolag ses som meriterande för denna tjänst.

Personliga egenskaper
Som person är du analytisk, systematisk och effektiv i ditt arbete men samtidigt nyfiken och proaktiv samt har lätt för att ta stort eget ansvar i att driva framåt mot uppsatta mål. Du är prestigelös med vana att jobba operativt och hands-on i analysverktyg och med omväxlande arbetsuppgifter i ett högt tempo. Vidare är du kommunikativ och behärskar såväl svenska som engelska i både tal och skrift.

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar ZetaDisplay med Invici. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Jeanette Wahrenberg, 0707-765091 alternativt Patrik Lilja, 0709- 810048. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är den 3 juni. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och ansökningsbrev. Följ anvisad länk.
Som en del i Invicis rekryteringsprocess genomförs bakgrundskontroll på slutkandidat.

Om Invici
På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.

Sök jobbet

Meny