Ring oss gärna: 08-410 388 60 LinkedIn
Meny


Är du den Controllerchef vi söker som ska bygga en controlleravdelning av högsta klass?
Är du en kommunikativ ledare som vill vara med och utveckla Controllerfunktionen?

Då kan du vara den Controllerchef som ATG söker.

Om uppdragsgivaren
ATG är ett spelbolag som ägs av trav- och galoppsporten placerade vid Sveriges största travbana Solvalla. Vi har idag ca 350 medarbetare och satsar på att växa med lönsamhet, för att bli Nordens största spelbolag och med den bästa ekonomiavdelningen. Hos oss får du utvecklas både som medarbetare och ledare och vi satsar alltid på ständiga förbättringar på grund av ökad internationell konkurrens. Vi erbjuder bland annat en företagstränare, sportvåning, träning under arbetstid och flexibla arbetstider. Till skillnad från andra spelbolag så har ATG inget privat vinstintresse utan överskottet går tillbaka till trav- och galoppsporten. Genom detta så bidrar vi till att ca 30 000 människor runt om i landet kan syssla med det som de älskar, nämligen hästsporten. Eller som vi brukar säga – vi gör Sverige mer levande.

Beskrivning av tjänsten
Som Controllerchef har du ansvaret för en Controlleravdelning med 5 medarbetare. Du kommer att vidareutveckla en funktion med kapacitet och förmåga att leverera inom ansvarsområdet och skapa en effektiv och attraktiv arbetsplats som genomsyras av ett öppet och affärsdrivet klimat. Du ansvarar vidare för vilka arbetssätt som används och att kartlägga utvecklingsbehov inom området. Du kommer att arbeta utåtriktat med många olika kontaktytor inom hela organisationen.

Arbetsuppgifterna omfattar bl.a. ansvar för och utveckling av budget-/prognosprocess, resultat- och balansanalys, investerings- och projektuppföljning, cash management, likviditetprognoser, internkontroll & styrning (COSO) samt systemcontrolling.

Vem är du?
Du är en kommunikativ, coachande och pedagogisk person med ledarskapserfarenhet som har en mycket god förmåga att genomföra prioriterade leveranser med önskad kvalitet. ATG verkar i en föränderlig bransch där det händer väldigt mycket, väldigt snabbt och du drivs av förändring och att se resultat. Du är driven och energifull och en person som skapar förtroende. I rollen kommer du att ingå i ledningsgrupp och rapporterar direkt till CFO.

Vi söker dig som har:
* Gedigen bakgrund och erfarenhet inom ekonomi
* Operativ och strategisk erfarenhet av arbete inom controlling med förståelse för redovisning och revision
* God förståelse för såväl helhet som detaljer
* Ledarskapserfarenhet, gärna för en större grupp
* Projekt och förändringsledning

Det är meriterande med erfarenhet av:
* Transaktionsintensiv verksamhet
* BI system (Hypergene)
* COSO
* Agresso

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar ATG med Invici.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Magnus Nilsson. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och ansökningsbrev. Följ anvisad länk.
Som en del i rekryteringsprocessen genomförs bakgrundskontroll på slutkandidat.

Om Invici
På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.

Sök jobbet

Invici AB är en del i företagsgruppen Key People Group.
Meny