Meny


ZetaDisplay är inne i ett intressant skede där man gått från att vara börsbolag till ett Private Equity ägt bolag och där man nu som ett led i detta rekryterar för framtiden med målet att skapa ett härligt team.
Är du redo att vara med på en spännande resa inom ekonomifunktionen där ditt fokus blir att ansvara för redovisningen i det svenska bolaget? Har du ett stort systemdriv och är vän av ordning och reda? Då kan det vara dig vi söker till denna roll!

Om uppdragsgivaren
ZetaDisplay är ledande i Norden och tvåa i Europa och vi driver dagligen den digitala transformeringen i fysiska miljöer. Våra lösningar, koncept och vår mjukvara digitaliserar, påverkar och informerar människors beteende vid beslutstillfället i butiker, i offentliga miljöer och på arbetsplatser. Våra lösningar är kända som Digital Signage som vi utvecklar och erbjuder som SaaS-lösningar. Vi är en globalt ledande aktör som aktivt påverkar utvecklingen av den internationella Digital Signage marknaden organiskt, genom innovation och genom förvärv.
ZetaDisplay har sitt säte i Malmö, omsätter cirka 450 Mkr och sysselsätter 200 medarbetare vid tio kontor i sex europeiska länder och USA. Totalt hanterar bolaget över 70 000 installationer på mer än 50 marknader. ZetaDisplay ägs av det brittiska investmentbolaget Hanover Investors.

Vad får dig att trivas hos uppdragsgivaren
Du välkomnas in i ett spännande företag i en växande miljö där man nu bygger den nya framtida ekonomifunktionen. Här får du möjlighet att vara med och påverka såväl det egna arbetet som kulturen inom bolaget där ni tillsammans skapar en positiv anda och en utveckling framåt!

Beskrivning av tjänsten
Som redovisningschef har du helhetsansvaret för redovisningen i det svenska bolaget med personalansvar för en person i teamet. Vid sidan av bokslut- och rapporteringsarbete ingår även en del löpande redovisning där det blir ett tätt samarbete inom ekonomiteamet. Vid sidan av det ordinarie redovisningsarbetet blir du även en viktig del i att kvalitetssäkra delarna i processen och att jobba vidare med förbättring och utveckling av systemstöd och digitalisering av ekonomifunktionen. Du rapporterar direkt till CFO och blir ett viktigt stöd till såväl denna som övriga i organisationen gälande redovisningsfrågor.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
– Ansvara och kvalitetssäkra den löpande redovisningen i bolaget
– Månads-, kvartals- och årsbokslut samt rapportering
– Moms- och skatterapportering
– Delaktig i budget- och prognosarbete
– Analys och uppföljning av de finansiella resultaten
– Ansvara för efterlevnad av policys och legala rapporteringskrav
– Delaktig i system och effektiviseringsprojekt gällande det svenska bolaget

Vem är du?
Du har troligen en akademisk utbildning inom ekonomi och har hunnit jobba några år med liknande arbetsuppgifter. Du känner dig trygg inom redovisning och är uppdaterad på gällande lagar och regler samt redo att axla ansvaret för bolagets hela redovisning. Ditt systemintresse är stort och du har lätt för att se hur delar kan göras mer digitala och effektiva. Kanske har du tidigare erfarenhet som chef vilket ses som meriterande eller så ser du detta som ditt nästa steg i karriären. Det är dock av stor vikt att du har en vilja och engagemang att leda andra så att teamet utvecklas på ett positivt sätt samt främjar samarbete med övriga i organisationen.

Personliga egenskaper
Som person är du noggrann, systematisk och effektiv i ditt arbete men samtidigt nyfiken och proaktiv samt har lätt för att ta stort eget ansvar i att driva framåt mot uppsatta mål. Vidare är du kommunikativ och behärskar såväl svenska som engelska i både tal och skrift. Du är prestigelös och gillar både snabbt tempo och omväxlande arbetsuppgifter.

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar ZetaDisplay med Invici. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Jeanette Wahrenberg, 0707-765091 alternativt Patrik Lilja, 0709- 810048. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är den 3 juni. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och ansökningsbrev. Följ anvisad länk.
Som en del i Invicis rekryteringsprocess genomförs bakgrundskontroll på slutkandidat.

Om Invici
På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.

Sök jobbet

Meny