Meny


Är du ekonom med erfarenhet av leverantörsdialog? Gillar du att grotta ner dig i detaljer? Då kan detta konsultuppdrag om ca 6 månader vara något för dig. Vi söker en engagerad och driven ekonom till en spännande kund i Kista. Du kommer ha en viktig roll i verksamheten och arbeta nära VD och ledning.

Om uppdragsgivaren
Kunden driver specialiserade butiker online och har idag 24 marknader i Europa. Vidare drivs kunden av värderingar där kvalitet, pris och miljö står i fokus. Teamet är bolaget och kunden ser relationer som långsiktiga oavsett om kund, kollega eller samarbetspartner.

Beskrivning av tjänsten
-Granska inköp och leveranser
-Avstämningar
-Avvikelsehantering och korrigeringar
-Förhandlingar med leverantörer

Det är viktigt att du har tidigare erfarenhet av fakturahantering. Du har mycket god systemvana och om du har erfarenhet av Google Sheets och Googel BigQuery är det ett plus. Du ska gilla att ha kontakt med leverantörer. Vi ser även att du har god förhandlingsvana och affärsmässighet.

Intresserad?
Vid frågor om konsultuppdraget är du välkommen att kontakta konsultchef Claudia Ullreich Engmér telefon 070-482 43 31. Ansök snarast då intervjuer sker löpande. Konsultuppdraget kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV.

Om Invici
På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.

Sök jobbet

Meny