Meny


Är du en driven ekonom som är intresserad av processförbättringar och systemintegrationer?
Vill du arbeta i en organisation som både på ideell och kommersiell basis drivs av att få människor att upptäcka Sverige?
Då kan du vara den ekonom vi söker till Svenska Turistföreningen!

Redovisningschef Malin Cedlöf: ”Våra medarbetare är STF:s mest värdefulla tillgång! Vår kultur präglas av STF:s värdeord omtänksamma, engagerade, nyfikna, professionella och äkta. Det ska vara roligt att gå till jobbet och att tillsammans arbeta med det som får störst effekt i morgon.”

Vad får dig att trivas hos uppdragsgivaren
Här erbjuds du en driven och kreativ organisation med mycket stora möjligheter att bidra till utveckling.
Svenska Turistföreningen har kollektivavtal, tjänstepension och friskvårdsbidrag. Möjlighet till viss del distansarbete finns. Kontoret ligger centralt beläget på Södermalm i Stockholm.

Beskrivning av tjänsten
I rollen som ekonom ansvarar du tillsammans med fem kollegor för STF:s ekonomifunktion.
Du är med och driver utvecklingen av processer och rutiner och kommer att vara delaktig i olika projekt. En viktig del i tjänsten är att aktivt arbeta med de olika IT-system som finns och optimera deras funktioner.
Du rapporterar till STF:s Redovisningschef.

Exempel på arbetsuppgifter:
– Löpande bokföring
– Avstämningar
– Delaktig i månads- och årsbokslut
– Kontinuerligt arbete med effektivisering/digitalisering
– Delta i utvecklingsprojekt
– Övrigt förekommande uppgifter inom avdelningen (t ex fakturering, leverantörer)

Vem är du?
Du har högskoleutbildning eller motsvarande inom ekonomi och minst två års erfarenhet av redovisning.
Du har ett stort intresse för digitalisering och systemfrågor samt en övergripande förståelse för ekonomiprocesser.
Du är en van användare av Excel och övriga delar i Office365.

Det är meriterande om du har erfarenhet från byte av ekonomisystem.
Erfarenhet från hotell- och restaurangverksamhet med stora transaktionsvolymer och olika betallösningar är meriterande.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.
För att trivas i rollen behöver du vara nyfiken, analytisk och lösningsfokuserad. Samtidigt är du kommunikativ och trivs med många kontaktytor.
Generellt drivs du av utveckling och effektivisering inom ekonomiområdet.

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar Svenska Turistföreningen med Invici. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Anders Zetterlund, telefon 0768-72 10 28. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt CV och ansökningsbrev där du motiverar varför du vill ha rollen.
Som en del i Invicis rekryteringsprocess genomförs bakgrundskontroll på slutkandidat.

Om Invici
På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.

Om Svenska Turistföreningen
Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 gjort det möjligt för människor att upptäcka Sverige genom att inspirera och möjliggöra små och stora äventyr. Vi värnar om Sveriges natur- och kulturmiljöer så att även kommande generationer kan fortsätta att upptäcka dem. Föreningen har cirka 246 000 medlemmar och ungefär 250 genuina och personliga boenden i Sverige. Har du sett ett har du långt ifrån sett alla. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på våra boenden och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar.
Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se

Känner du igen dig i Svenska Turistföreningens värdeord, då är du kanske den vi söker?

Omtänksamma – Vi tar hand om våra medlemmar. Vi får våra gäster att känna sig välkomna. Vi gillar att ta hand om varandra och värna om natur- och kulturmiljöer.
Engagerade – Vi tror på det vi gör. Det syns i vår kommunikation och hos våra representanter. Och smittar av sig på människor runt omkring!
Nyfikna – Vi vill veta mer om vår omgivning och vi letar alltid efter nya upptäckter. Om historia och kuriosa, om utflyktsmål eller nya sätt att turista.
Professionella – vi har rätt kunskaper för våra uppdrag. vi vet hur man påverkar, hur man tar hand om medlemmar och gäster och hur man tar sig fram säkert på äventyret.
Äkta – Med en genuin kärlek för miljö, råvaror, vad vi gör och erbjuder.

Sök jobbet

Meny