Ring oss gärna: 08-410 388 60 LinkedIn
Meny


Rollen som Ekonomiansvarig på PFERD-VSM AB innebär ett övergripande ansvar för bolagets redovisning. Tjänsten är mycket verksamhetsnära och du rapporterar direkt till företagets VD.
Du får ett självständigt arbete och ansvarsområdet innehåller både redovisning och analys.

Som Ekonomiansvarig får du möjlighet att arbeta proaktivt med analyser och uppföljningar och du bör ha ett stort intresse av att driva bolaget framåt.

Om uppdragsgivaren
PFERD-VSM AB finns på den svenska marknaden med eget försäljningsbolag sedan 1988. Företaget har 10 anställda och omsätter ca 35 miljoner 2017.
Bolaget levererar kvalitetsverktyg för kapning, slipning, filning, gradning, borstning och polering till svensk verkstadsindustri. Produktsortimentet består av fler än 7000 artiklar. En stor andel distribueras via våra samarbetande återförsäljare. Se mer på http://www.pferd.com/se-se/

PFERD-VSM AB erbjuder:
PFERD-VSM AB har sitt kontor på Lidingö med goda kommunikationer. Det finns även tillgång till parkeringsplats. Andra förmåner är friskvårdsbidrag, möjlighet till utbildning samt flexibel arbetstid. Du kommer få en ansvarsfull roll i ett framgångsrikt bolag där du i hög grad är med och bidrar till dess utveckling.

Beskrivning av tjänsten
Exempel på arbetsuppgifter:
* Bokslut
* Rapportering
* Löpande redovisning
* Avstämningar
* Analys av utfall
* Kund-och leverantörsreskontra

PFERD-VSM AB är ett litet bolag i Sverige men med ett tyskt moderbolags resurser och det är även till Tyskland själva rapporteringen sker. Du kommer kunna styra din roll och sitter hela tiden nära besluten. Du har i princip daglig kontakt med det tyska moderbolaget.
PFERD-VSM AB är ett säljfokuserat företag och det råder en prestigelös familjär stämning där man hjälper varandra vid behov.

Vem är du?
Du har flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Gymnasieekonom gärna med påbyggnadsutbildning.
För att lyckas i rollen behöver du vara självständig och trygg gällande redovisning.
Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper.
Du är positiv och sätter en ära i att leverera med kvalitet och i tid.
Du har en utpräglad samarbetsförmåga och är kommunikativ.
Viktigt är också att du är prestigelös då tjänsten innehåller arbetsuppgifter av både enklare och svårare karaktär.

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar PFERD-VSM AB med Invici.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Anders Zetterlund 0768-72 10 28. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV samt ansökningsbrev. Följ anvisad länk.
Som en del i Invicis rekryteringsprocess genomförs Bakgrundskontroll på slutkandidat.

Kategorier: Ekonomi – Inköp

Om Invici
På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.

Sök jobbet

Invici AB är en del i företagsgruppen Key People Group.
Meny