Ring oss gärna: 08-410 388 60 LinkedIn
Meny

Beskrivning av tjänsten
Du erbjuds en spännande tjänst som CFO i en mycket internationell miljö där du arbetar nära bolagets VD. Bolaget ligger i absolut framkant avseende teknik och system och du ska lyfta ekonomi och administration till motsvarande nivå. Du får en nyckelroll där du är med och säkerställer att bolaget ska fortsätta att växa lönsamt.
Du ansvarar för att forma och utveckla företagets ekonomiska och administrativa arbete. Förutom ekonomifunktionens arbetsuppgifter ansvarar du för lagerhantering, leverantörsuppföljningar, visst förhandlingsarbete avseende inköp och du agerar projektledare för vissa projekt. Du arbetar med import- och exportfrågor och du blir superuser avseende bolagets affärssystem (Navision).

Vem är du?
För att lyckas och trivas i rollen tror vi att du har en akademisk examen inom ekonomi samt några års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete inkl lagerhantering. Du har erfarenhet av att verka i en internationell miljö och behärskar såväl engelska som svenska flytande i tal och skrift. Du har lätt för att sätta dig in i affärssystem och erfarenhet av Navision är meriterande.
Som person är du analytisk, drivande, ansvarstagande och processinriktad. Du är stresstålig och trivs med att arbeta i ett högt tempo, alltid mål- och resultatinriktat.

Intresserad?
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Katarina Alm. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och ansökningsbrev. Följ anvisad länk.
Som en del i Invicis rekryteringsprocess genomförs bakgrundskontroll på slutkandidat.

Om Invici
På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.

Sök jobbet

Meny