Ring oss gärna: 08-410 388 60
Meny


Är du ekonomen som trivs med att jobba i en bred roll? Har du ett intresse av föreningsliv? Då kan du vara den vi söker till rollen som ekonomiansvarig!

Om uppdragsgivaren
Fair Play Tennisklubb, med säte i Malmö, är Sveriges största tennisklubb med 2 850 medlemmar varav ca 1 600 är tränare i Malmös största barn- och ungdomsverksamhet. Klubben äger Fair Play Stadion med tio tennisbanor, stort gym & idrottsskadeklinik, Fair Play Store, två multisportbanor och fem badmintonbanor. Den totala omsättningen är ca 25 Mkr. Ca 9000 personer besöker anläggningen varje vecka och 25 fast anställda och ca 50 timanställda arbetar på Fair Play. Resultatmässigt har de senaste åren varit rekordår för föreningen med b l a SM-guld för herrar & damer i sjutton av de senaste arton Lag-SM mästerskapen! Fair Play fick utmärkelsen Årets förening 2016 i Malmö Stad. Fair Play Store är en av de ledande tennisbutikerna i landet, med ett mycket stort och brett utbud av tennisprodukter i samarbete med de bästa varumärkena. Nu arbetar föreningen mycket aktivt för att få en ny utomhusanläggning på plats samt utreder möjligheten med padelbanor inom befintlig anläggning och arbetar för en utbyggnad av Fair Play Stadion.

Beskrivning av tjänsten
Som ekonomiansvarig hos oss erbjuds du en nyckelroll i vår organisation där du tar helhetsansvaret för vår ekonomifunktion. I din roll jobbar du med såväl den löpande redovisningen som bokslut och rapportering. Vidare säkerställer du att vi utnyttjar våra system på ett optimalt sätt som ett led i att effektivisera vårt arbete. Du kommer att jobba nära klubbchefen som du även rapporterar till. Vidare deltar du i lednings- och styrelsemöten samt har mycket kontakt inom den övriga verksamheten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

– Löpande redovisning
– Fakturering
– Moms och skattedeklaration
– Löneadministration
– Likviditetsrapport
– Statistik och myndighetskontakter
– Månads-, kvartals- och årsbokslut
– Prognos och budget
– Rapportering till ledning och styrelse
– Kontakt med revisorer
– Övriga förekommande arbetsuppgifter inom ekonomi

Miljön hos oss karaktäriseras av ett stort engagemang avseende föreningens verksamhet och vi värnar om vår goda laganda. Vi är inne i ett spännande skede där din roll blir mycket viktig för vår fortsatta framgång.

Vem är du?
Du har en ekonomiutbildning samt några års erfarenhet av en liknande roll alternativt som redovisningskonsult. Du känner dig trygg i redovisningen och är uppdaterad på gällande lagar och regler. Du är en van användare av ekonomisystem och Excel samt trivs i en miljö där du får möjlighet att effektivisera processer och system. Som person är du prestigelös, strukturerad, analytisk och en god lagspelare. Då du har mycket kontakter i verksamheten ställs stora krav på en god kommunikativ förmåga.

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar Fair Play Tennisklubb med Invici. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Katarina Alm, 0708-753641 alternativt Jeanette Wahrenberg, 0707-765091. Sista ansökningsdag är 2019-10-20. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och ansökningsbrev. Följ anvisad länk. Som en del i Invicis rekryteringsprocess genomförs bakgrundskontroll på slutkandidat.

Om Invici
På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.

Sök jobbet

Meny