Ring oss gärna: 08-410 388 60
Meny


Är du en proaktiv och kommunikativ teamplayer?
Har du en bred kompetens inom redovisning?
Trivs du att jobba nära verksamheten på ett mindre företag?

Då kan du vara den ekonomiansvarige som Stig Wahlström Automatik AB söker!

Om uppdragsgivaren
Stig Wahlström Automatik ingår i Addtechkoncernen som är en teknikhandelskoncern som tillför både tekniskt och ekonomiskt mervärde i länken mellan tillverkare och kund. Kunderna finns främst inom tillverkande industri och infrastruktur. Addtech har cirka 2 000 anställda i ungefär 120 dotterbolag som drivs under egna varumärken. Koncernen omsätter cirka 7,5 miljarder SEK. Addtechaktien är noterad på Nasdaq Stockholm.

På Stig Wahlström Automatik skapar vi nya möjligheter genom hög kompetens, lång erfarenhet, hög servicenivå och vår förmåga att lösa kundernas utmaningar. Våra samarbeten med världsledande sensortillverkare möjliggör högkvalitativa lösningar för mätning, styrning och reglering av tryck, flöde, nivå, temperatur och annan mekanisk mätteknik.

Beskrivning av tjänsten
Tjänsten är placerad på företagets kontor i Farsta. Du kommer att vara arbetsledande för en mindre grupp. Du kommer att rapportera till företagets VD. Tjänsten är på heltid.

Du kommer att vara ekonomiansvarig för Stig Wahlström Automatik AB, med en omsättning på 45 MSEK och 15 anställda, och även för Stig Wahlström Elektronik AB, med en omsättning på 35 MSEK och 5 anställda. Företagen präglas av en god stämning med högt i tak.

Ansvar för ekonomi för bolagen vilket innefattar:

Månads- och årsbokslut
Moms- och uppbördsdeklaration
Lageravstämningar
Anläggningsredovisning
Löner och personaladministration
Tjänstebils- och försäkringshantering
Företagshälsovård och andra HR-frågor

Initialt fokus kommer att innefatta utveckling och genomgång av processer och rutiner.

Företagets system: M3 (affärssystem), Medius (scanning), Cognos (koncernrapportering) och Agda Lön.

Vem är du?
Vi söker dig som har någon eftergymnasial ekonomisk utbildning. Vi tror att du har minst 4-5 års erfarenhet av helhetsförståelse för ett bolags redovisning. En passande bakgrund kan vara något år på redovisningsbyrå alternativt ekonomiansvarig i någon mindre verksamhet.

Meriterande är om du har erfarenhet av affärssystem M3 och har goda kunskaper i excel. Vi förutsätter att du har en god kunskap i svenska och engelska i tal och skrift.

Du är driven, proaktiv och analytisk. Du är en kommunikativ och positiv person samtidigt som du har integritet. Du är van att jobba som bollplank och har en god ekonomisk känsla. Du är noggrann och strukturerad och intresserad av resultatuppföljning.

Det är en fördel om du har ledarerfarenhet då det kan tillkomma när företaget växer.

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar Stig Wahlström Automatik AB med Invici.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Magnus Nilsson. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och ansökningsbrev. Följ anvisad länk.
Som en del i Invicis rekryteringsprocess genomförs bakgrundskontroll på slutkandidat.

Om Invici
På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.

Sök jobbet

Meny