Ring oss gärna: 08-410 388 60
Meny


Tycker du att det vore intressant att arbeta i en bransch- och arbetsgivarorganisation? Motiveras du av utveckling och förändring? Drivs du av ledarskapet och av att coacha dina medarbetare?

Då kan du vara den ekonomichef som Installatörsföretagen söker!

Installatörsföretagen erbjuder en trivsam arbetsplats i moderna lokaler på Södermalm. Man värnar om en god stämning och bra teamkänsla. Bolaget erbjuder ett generöst förmånspaket.

Om uppdragsgivaren
Installatörsföretagens 3700 medlemmar är entreprenörer, arbetsgivare och företagare verksamma inom branschen för tekniska installationer. Det är våra medlemmar som med sina 55 000 medarbetare installerar, optimerar och kontrollerar din värme, ventilation, vatten, el- och teleteknik. Installatörsföretagen är en bransch- och arbetsgivarorganisation. Vi är en del av Svenskt Näringsliv.

Installatörsföretagen sysselsätter totalt ca 90 medarbetare verksamma inom områdena Verksamhetsstöd, Arbetsmarknad, Bransch- och affärsjuridik, Kommunikation, Kompetens och Utbildning. I rollen som företagsrådgivare ingår du i ett team på 20 företagsrådgivare och två koordinatorer fördelade på regionerna Mitt, Nord och Syd. Läs gärna mer på www.installatorsforetagen.se

Beskrivning av tjänsten
Ekonomifunktionen ansvarar, motsvarande en shared servicecenter verksamhet, för redovisningen både av bolag och ideell förening inom organisationen samt av ytterligare ca 15 juridiska enheter. I din roll som ekonomichef har du ett personalansvar för 5 personer. Du rapporterar till VD för Installatörsföretagen.

I din roll som ekonomichef ansvarar du bl a för:
– Kvartals- och årsbokslut i bolag och föreningar
– Koncernredovisning
– Löneadministration
– Budgetering och prognostisering
– Presentation av ekonomi för styrelse och ledningsgrupp
– Externa kontakter med revisorer, banker och myndigheter
– Verksamhetsplanering och uppföljning därav
– Ekonomistyrning samt likviditetsplanering
– Att coacha och vidareutveckla ditt team
– Utvecklingsarbete i processer och arbetsflöden
– Bistå VD med utredningar, värderingar och kalkyler i olika strategiska ärenden

Vem är du?
Vi ser att du har en relevant akademisk examen och en bakgrund inom både redovisning samt verksamhetsstyrning. Du känner dig trygg med redovisningsregelverket och trivs med att arbeta hands-on i bokslut, med skattefrågor och med koncernredovisning, tillsammans med ditt team. Du trivs med att ta initiativ och att driva frågor självständigt, du är inte rädd att tänka i nya banor gällande arbetssätt och automatisering inom ekonomifunktionen. Du har ett generellt systemintresse och mycket goda kunskaper i Excel. Du är duktig på att presentera siffror på ett visuellt och enkelt sätt. Vi söker dig som har erfarenhet av personalansvar, du är trygg i ledarrollen genom att vara engagerad, närvarande och tydlig. Du trivs med att motivera dina medarbetare och att arbeta som ett starkt team.

Intresserad?
I denna rekryteringsprocess samarbetar Installatörsföretagen med Invici. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Nadja Linder, tel nr 0707-96 95 97. Ansök snarast då intervjuer kommer att ske löpande. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt CV och ansökningsbrev. I ansökningsbrevet beskriver du varför du söker tjänsten och vad du tror att du kan bidra med. Följ anvisad länk. Som en del i Invicis rekryteringsprocess ingår Bakgrundskontroll av slutkandidat.

Om Invici
På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.

Sök jobbet

Meny