Ring oss gärna: 08-410 388 60 LinkedIn
Meny


Söker du en ansvarsfull roll innehållande både redovisning och personalledning?
Trivs du med att utveckla processer och rutiner?
Är du driven, prestigelös och engagerad?
Då kan du vara den Ekonomichef som Prenax söker!

Om uppdragsgivaren
Prenax grundades 1993 för att möta företagssektorns specifika krav på service och systemstöd då det vid denna tidpunkt fanns ett behov bland företag att hitta en partner för prenumerationshantering som förstod de mer komplexa krav på strukturer som ofta uppstår inom en företagsvärld.

Ända sedan starten har vårt fokus på detaljer, våra lättanvända och innovativa verktyg, och en exceptionellt hög service gjort oss till ett naturligt val för verksamheter inom såväl privat som offentlig sektor. Prenax har idag växt till att bli en världsledande partner för prenumerationshantering på företagsmarknaden, och vi finns nu representerade i USA, Europa, och Asia-Pacific.

Prenax erbjuder en modern arbetsplats där det råder en god stämning mellan de ca 35 medarbetarna. Det finns en internationell prägel och du kommer känna att du kan göra skillnad.

Beskrivning av tjänsten
Denna tjänst kan passa dig som haft ett visst personalansvar, behärskar redovisning och är beredd att ta ett steg till och få rollen som Ekonomichef.
I rollen som Ekonomichef på Prenax kommer du att få ett stort ansvar och du ingår i bolagets ledningsgrupp. Du rapporterar till bolagets VD och har personalansvar för 10 medarbetare.
Du är ansvarig för att Prenax har en väl fungerande ekonomifunktion och eftersom tjänsten är operativ bidrar du även med din kompetens inom redovisning, rapportering och uppföljning.

Du kommer utgöra en central och drivande roll i företagets övergripande förbättringsprojekt och du leder även revisionsarbetet.

Exempel på ansvarsområden:
– Månadsrapportering och analys
– Bokslut
– Budgetprocessen
– Kassaflöde
– Utveckling och effektivisering
– Personalledning

Vem är du?
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi, redovisning eller liknande.
Du har flera års erfarenhet av kvalificerad redovisning och rapportering.
Du har även några års erfarenhet av personalledning.
Du är en van användare av Excel och har du arbetat i ekonomisystem Jeeves är det meriterande.
Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper.
Vi söker dig som är ansvarstagande och uppvisar ett stort engagemang i det du tar dig an. Du har en mycket god analytisk förmåga och förståelse för affärs- och kundvärdet. Vidare uppvisar du ett tydligt förbättrings- och utvecklingsfokus och räds inte för att ta initiativ eller fatta beslut. Du är lyhörd och prestigelös i ditt ledarskap och hjälper till, motiverar och ger stöttning där det behövs. Därtill är du noggrann, strukturerad och trivs med sociala kontaktytor i ditt arbete.

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar Prenax AB med Invici.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Anders Zetterlund. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och ansökningsbrev. Följ anvisad länk.
Som en del i Invicis rekryteringsprocess genomförs bakgrundskontroll på slutkandidat.

Om Invici
På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.

Sök jobbet

Meny