Ring oss gärna: 08-410 388 60
Meny


Är du erfaren inom redovisning och personalledning?
Vill du arbeta i ett starkt team och tillsammans med dina kollegor bidra till Särnmarks fortsatta framgång?
Då är du varmt välkommen till Särnmark och bli deras nya redovisningschef.

Om uppdragsgivaren
Särnmark är en assistansanordnare inom personlig assistans som också bedriver rehabiliteringsverksamhet i Spanien. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Särnmark tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Deras ambition är att göra det möjligt för våra kunder att leva sina liv fullt ut.

Särnmark har idag ca 3 000 medarbetare och deras kunder och medarbetare hittar du i hela Sverige. Särnmark erbjuder ett spännande och utmanande arbete där du kommer att verka i en bransch med drivna och engagerade kollegor i en omgivning som kännetecknas av ständig förändring, tillväxt och värdefullt arbete.

Vad erbjuder Särnmark dig?
Särnmark präglas av en familjär stämning med behagligt arbetsklimat och trevlig atmosfär. Du får arbeta i ett värdegrundsbaserat företag med starkt samhällsengagemang.

Beskrivning av tjänsten
Som Redovisningschef ansvarar man för koncernens redovisning samt de 5 medarbetare som arbetar på redovisningsavdelningen. Redovisningschef rapporterar direkt till Särnmarks CFO och ingår i CFOs ledningsgrupp. Förutom ett nära samarbete med den övriga administrationen (bl.a. lön och controlling) har man också en hel del kontakter med driften i form av kontorschefer och kundansvariga.

Huvudsakliga arbetsuppgifter som redovisningschef:

– Processledare och chef för redovisningsfunktionen
– Personalansvar för redovisningsteamet om fem personer
– Ansvar för månads- kvartals- och årsbokslut samt årsredovisning och deklarationer samt tillhörande rapportering och nyckeltal
– Ansvar för koncernens likviditetsplanering
– Ansvar för kontakter med revisorer, försäkringsbolag, banken mm.
– Ansvar för underhåll och hantering av redovisningsavdelningen ”ägda” system
– Säkerställa och vidareutveckla redovisningsrutiner, processer och interna kontroller samt medverka i projekt inom ekonomi samt bistå i koncernens budget- och prognosarbete
– Stöd till organisationen gällande redovisningsfrågor

Vem är du?
Vi söker dig som är civilekonom eller har motsvarande utbildning, med gedigen erfarenhet av redovisning, rapportering och årsbokslut enligt K3-regelverket. Du är kunnig i skattefrågor samt koncernredovisning och vi tror att du kommer från en liknande roll som redovisningschef i ett mindre eller medelstort bolag. Du har erfarenhet från BI system samt är en avancerad användare i Excel.

Vi letar efter en strukturerad person med analytisk förmåga som kan lyfta blicken och tänka framåtriktat. Du har en drivkraft i att förbättra, förenkla och effektivisera. Samtidigt kan du dyka ner i detaljer där det behövs. Du är prestigelös och bidrar aktivt i bokslutsarbetet, har hög integritet samt en bra kommunikativ förmåga.

För att trivas och lyckas i rollen är det viktigt att du är trygg i din kompetens och i din person. Du är ansvarstagande och tillför energi. Som ledare förväntas du coacha och utveckla medarbetarna på redovisningsavdelningen samt bidra till bolagets kultur.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Solna. Som anställd har du möjlighet till flextid samt friskvårdsbidrag. Du omfattas av kollektivavtal med avtalsmässiga trygghetsförsäkringar och pensionsavsättning. Lönesättning sker enligt överenskommelse.

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar Särnmark med Invici.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Anders Zetterlund, 0768-72 10 28. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och ansökningsbrev. Följ anvisad länk.
Som en del i Invicis rekryteringsprocess genomförs bakgrundskontroll på slutkandidat.

Om Invici
På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.

Sök jobbet

Meny