Ring oss gärna: 08-410 388 60
Meny

Om uppdragsgivaren
Synsam Group, det snabbast växande optik- och livsstilsbolaget i Europa, söker nu en driven stjärna som vill få möjligheten att utvecklas i en positiv företagskultur och en koncern som växer och har stora tillväxtambitioner. Som Finance Superuser får du stort eget ansvar och chansen att vidareutvecklas i Synsam Groups förändringsfas.

Synsam söker en superuser till ekonomiavdelningen för Synsam Lifestyle. Synsam Lifestyle är Synsams abonnemangsaffär där kunder hyr sina glasögon och får genom abonnemanget även rätt till ytterligare mervärden som nya glas vid förändrad syn, försäkring och årlig synundersökning m.m. Teamet består idag av fem personer som arbetar på nordisk nivå och rapporterar till CFO. Teamet arbetar med driv och framåtanda för en redovisningsfunktion som levererar hög kvalitet genom effektiva processer. Du erbjuds ett arbete i en spännande och snabbt föränderlig miljö med möjlighet att utveckla och vara ett viktigt stöd i ekonomiarbetet. Din arbetsplats är vid St Eriksplan på Synsams huvudkontor.

Beskrivning av tjänsten
Ansvarsområden och arbetsuppgifter

Som superuser kommer du ha en nyckelroll i teamet då kopplingen mellan ekonomi och utvecklingsteamet är central. Du kommer att löpande vara delaktig i det dagliga arbetet på ekonomiavdelningen genom att stötta i operativa frågor, utredningar samt problemlösning. Som superuser kommer du att arbeta både självständigt och i grupp. Att bidra till avdelningens utveckling genom att kontinuerligt driva förbättringar inom ekonomiområdets processer och rutiner är en viktig del av rollen. Vid behov kommer även löpande ekonomiarbete vara en del av rollen.

– Stöttning i operativa frågor
– Utredningar
– Validering och filhantering
– Buggrapportering och hantering
– Stöttning i bokslut och fakturering
– Avstämningar och analyser
– Aktivt delta i utvecklingen av avdelningens rutiner och arbetssätt

Vem är du?
Kvalifikationer

– 1-3 års erfarenhet av arbete med bokföring, redovisning och bokslut och har lätt för att lära dig nya uppgifter och rutiner
– Relevant eftergymnasial examen inom redovisning eller motsvarande
– En passande erfarenhet kan vara arbete med kundreskontra och komplexa flöden
– God analytisk förmåga samt förståelse för redovisning och bokslutsfrågor

Profil

För att trivas i detta team ska du se lösningar och inte problem, ha lätt för att samarbeta samt vara flexibel. Du har intresse för ekonomisystem samt redovisning och en förmåga att på ett strukturerat sätt hantera flera bollar i luften på samma gång. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har en förmåga att utarbeta och etablera processer för att underlätta och säkerställa kvalitet i det dagliga arbetet.

– Prestigelös och flexibel inställning, stresstålig och inte rädd för att jobba i ett tidvis högt arbetstempo samt mot deadlines
– Intresse för ekonomisystem och för att driva förbättringar inom området
– Förmåga och intresse att arbeta strukturerat i en miljö i snabb förändringstakt
– Positiv, kommunikativ och serviceinriktad
– Analytisk med en vilja att utvecklas och kommer med förslag på lösningar snarare än presenterar problem

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar Synsam med Invici.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Anders Zetterlund, 0768-72 10 28. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och ansökningsbrev. Följ anvisad länk.
Som en del i Invicis rekryteringsprocess genomförs bakgrundskontroll på slutkandidat.

Om Invici
På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.

Sök jobbet

Meny