Meny


Är du redovisningsekonomen som vill bidra med din kompetens inom redovisning men utvecklas mer inom analysarbete? Vill du dessutom jobba på ett företag som är kundägt och som bidrar till ett hållbart djurägande? Då kan det var dig vi nu söker till Sveland Djurförsäkringar som är på jakt efter en ny kollega till ekonomiavdelningen i centrala Lund!

Beskrivning av tjänsten
I rollen som Financial Controller ansvarar du för att säkerställa kvaliteten i redovisning och rapportering. Ekonomiteamet består av 5 personer. Utöver det löpande boksluts- och rapporteringsarbetet är en viktig del av rollen att jobba framåtriktat med ekonomistyrning och fungera som support till de olika avdelningarna inom bolaget. På ett affärsmässigt sätt tar du dig an analyser för att se kopplingen mellan siffrorna i rapporten och verksamheten.

Du kommer även att vara involverad i projekt inom ekonomifunktionen som syftar till att vidareutveckla och effektivisera processer och system där du erbjuds stor möjlighet att få vara med och påverka den framåtriktade utvecklingen och digitaliseringen av ekonomifunktionen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
– Månads-, kvartals- och årsbokslut samt rapportering
– Upprätta årsredovisning och bolagsdeklaration
– Uppföljning och analys
– Delaktig i rapportering till Finansinspektionen
– Delaktig i budget- utfall- och prognosarbete
– Projekt inom ekonomi- och finansfunktionen

Erfarenhet och profil
Du har examen inom ekonomi och har jobbat med liknande arbetsuppgifter inom redovisning och rapportering men känner att det är dags att fortsätta din utveckling och ta ett nästa kliv inom ekonomifunktionen. Du har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och frågeställningar och har en god analytisk förmåga samt är van att ta initiativ till nya aktiviteter. Vidare har du ett systemintresse med erfarenhet av såväl affärssystem som Officepaketet framför allt Excel. Du kommunicerar på ett enkelt, övertygande och pedagogiskt sätt och uttrycker dig väl i både svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper
Som person har du lätt för att samarbeta men har även förmåga att arbeta självständigt samt är målorienterad och jobbar mot uppsatta mål. Vidare är du flexibel, anpassningsbar och uthållig och ser vad som kan effektiviseras i ekonomifunktionen. Vi ser också att du är strukturerad, noggrann och ansvarstagande.

Varför Sveland?
Sveland är djurförsäkringsbolaget med anor från 1911, som försäkrar hundar, hästar, katter och smådjur och ägs av våra kunder. Det borgar för ett stort och gediget intresse samt engagemang för våra produkter och kunder, och vi är mycket stolta över att vara ett ömsesidigt bolag.
Vårt huvudkontor är placerat i ljusa och moderna lokaler i centrala Lund, men vi finns representerade i hela landet och är 100-talet anställda. Miljön präglas av ett informellt och trevligt klimat där hållbarhet är i stort fokus.

Intresserad?
I denna rekryteringsprocess samarbetar Sveland Djurförsäkringar med Invici. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Patrik Lilja 0709- 810048 eller David Andersson 072-853 09 96. Ansök snarast då intervjuer kommer att ske löpande och tillsättningen kommer att ske skyndsamt. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt CV och en text om varför du söker rollen. Följ anvisad länk.
Som en del i Invicis rekryteringsprocess ingår bakgrundskontroll av slutkandidat

Om Invici
På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.

Sök jobbet

Meny