Meny


”Jag trivs fantastiskt bra med att arbeta på ProXecutive Consultants AB. Här är jag del av ett härligt gäng med oerhört kompetenta och erfarna kollegor. Vi samarbetar och kompletterar varandra för att uppnå bästa resultat för våra kunder.
För mig är det spännande att vara konsult och få arbeta med både olika kunder och uppdrag. Det ger mig en stor variation och personlig utveckling”.
Thomas Falck, Interim CFO and Senior Advisor

Om uppdragsgivaren
ProXecutive är ett konsultbolag som grundades 2004. Idag är de ett 10-tal konsulter med ambition att växa under de närmaste åren. Erbjudandet är förstklassig finansiell rapportering och interimstjänster i nära samverkan. Målgruppen är utvalda svenska noterade företag, multinationella företag verksamma i Sverige och större privatägda företag samt riskkapitalägda företag. ProXecutives värdegrund är: ständigt bättre, proaktiva, affärsmannaskap och tillit.

ProXecutive erbjuder erfarna kollegor, expertnätverk och allianspartners. Man hjälper sina kunder med allt från lite mindre projekt till mer komplexa uppdrag, exempelvis:
* Koncernredovisning inkl. kassaflöde
* Delårsrapporter och koncernårsredovisning i noterade bolag
* IFRS-frågor inkl. omställning från K3- till IFRS-redovisning samt börsförberedelser
* Effektivisering av ekonomifunktioner
* Styrelse- och managementrapportering
* Interimsuppdrag av varierande karaktär, såsom CFO, koncernredovisningschef, ekonomichef eller olika roller inom controlling

ProXecutives team bygger och utvecklar bestående förmåga avseende styrning, lönsamhet och uppföljning av företag.

Kontoret finns i trevliga lokaler i 7A Posthuset på Vasagatan i Stockholm. Här finns tillgång till vårt eget kontorsrum, mötesrum för olika sammanhang och en i övrigt professionell och flexibel miljö.

Beskrivning av tjänsten
Du erbjuds en kvalificerad tjänst som konsult med stimulerande arbetsuppgifter. Här får du det bästa av två världar, att verka som konsult i olika miljöer och samtidigt vara anställd på ett företag med kollegor med stor kompetens. I rollen ingår stor frihet och stort ansvar.

Du arbetar tillsammans med mycket erfarna, kompetenta och i branschen erkända kollegor på skiftande uppdrag. Är du nyfiken och vill, så finns möjlighet för dig att både fördjupa och bredda dina kunskaper med hjälp av kollegor och upparbetade nätverk.

Exempel på arbetsuppgifter:
* Driva och genomföra projekt och komplexa uppdrag.
* Rådgivare och bollplank både externt och internt.
* Du tar ett helhetsansvar och arbetar kundnära, hands-on och proaktivt.

Vem är du?
Du har erfarenhet av att driva och genomföra projekt. Som konsult bör du vara en lagspelare som är van att arbeta i team men också att arbeta självständigt. En förutsättning för att lyckas i rollen är hög kompetens inom redovisning och erfarenhet av komplexa uppdrag. Det är ett plus om du är intresserad av att driva och har förståelse för strategi- och affärsutveckling. Du är en professionell nätverksbyggare som är bra på att initiera, driva och avsluta projekt.

Du har en civilekonomutbildning eller motsvarande. En passande bakgrund är ca 5-10 års erfarenhet som revisor eller kvalificerad konsult inom ekonomi. Du är en van användare av Excel och Word samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

En sammanfattande beskrivning av de anställda på ProXecutive är att de är positiva, prestigelösa och professionella.

Arbetsmiljön ger mycket utrymme till den som är trygg i sig själv och initiativrik. Samtliga
konsulter är självständiga och har ett eget driv, något som kan beskrivas som konsultmässiga.

För att lyckas bra med leverans är det en stor fördel att vara strukturerad, organiserad och noggrann. De flesta uppdrag kräver att man är kommunikativ och duktig på att söka information.

Delar du de flesta av egenskaperna ovan har du goda förutsättningar att trivas på ProXecutive!

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar ProXecutive med Invici.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Magnus Nilsson, 0733-84 20 22. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och ansökningsbrev. Följ anvisad länk.
Som en del i Invicis rekryteringsprocess genomförs bakgrundskontroll på slutkandidat.

Om Invici
På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.

Sök jobbet

Meny