Meny


Är du en erfaren systemintresserad controller?
Har du ett starkt eget driv att föra projekt och utveckling framåt?
Söker du en ny spännande tjänst i en central roll?

Då kan du vara den Group Controller som Winn Hotel Group söker!

Om uppdragsgivaren
Winn Hotel Group äger, driver och utvecklar hotell. 11 hotellverksamheter runt om i Sverige ingår i dag i gruppen och kommer inom några år att ha utvidgats med flera nya verksamheter.

Winn Hotel Group är ett av få bolag i Sverige som specialiserar sig på hotell- och restaurangmanagement under olika varumärken, s.k. multibrand. vilket innebär att vi driver hotellen under olika varumärken beroende på hotellets karaktär, konkurrenssituation och marknadsbehov i många fall i samarbetet med större hotellkedjor som Radisson Hotel Group och Nordic Choice Hotels.

Vi vill vara kända för att vi bemöter våra gäster och varandra på ett precis lika proffsigt och personligt sätt på alla våra hotell.

Beskrivning av tjänsten
Det här är en spännande nyinrättad tjänst i en central roll inom Winn Hotel Group. Tyngdpunkt ligger i utveckling och optimering av affärs- och rapporteringssystem. Du kommer bland annat leda ett projektarbete och implementering av nytt drift- och prognostiseringsverktyg. Som projektledare kommer du att ingå i en projektgrupp men förväntas i stor utsträckning arbeta självständigt för att driva projektet framåt.

Du kommer att ansvara för att systemet implementeras på företagets samtliga 11 operativa enheter och därefter fortsätta utveckla och förvalta i rollen som systemägare.

Tjänsten kommer att byta karaktär i takt med att projektfasen avslutas. Rollen kommer därefter ha tyngdpunkt i systemägande av ytterligare ekonomiska system. Arbetet inkluderar analys och validering av data samt optimering av systemanvändning.

Du kommer att ha ett övergripande ansvar. Du ser helhetsperspektivet och samarbetar med övriga kollegor på hotell och avdelningar inom koncernen.

Tjänsten innebär en del resor med övernattning för att besöka hotellen. Du arbetar i övrigt hemifrån eller från något av våra kontor i Gävle, Uppsala och Stockholm.

Vem är du?
Vi söker dig med högre ekonomisk utbildning. Erfarenhet från hotelledning och hotellekonomi är starkt meriterande. Vi tror att du trivs i mötet med andra människor men också har förmåga att jobba fokuserat med analys och detaljer.

Du har ett stort intresse för systemlösningar och för affärens drivfaktorer. Du har förmågan att se samband, översätta verksamhet till siffror och att pedagogiskt beskriva dessa. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift. Du är en mycket god användare av Excel och det är meriterande om du har erfarenheter av Power BI.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som tycker om att utveckla och underhålla systemlösningar vilket återspeglas i ditt driv, ditt ansvarstagande, din målmedvetenhet och din förmåga att skapa god struktur. Du har en god analytisk förmåga och ser både helhetsperspektivet och detaljerna.
Vidare är du en kommunikativ och pedagogisk person som det är lätt att samarbeta med. Du är van att arbeta självständigt och driver ditt arbete framåt både på egen hand och tillsammans med andra.

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar Winn Hotel Group med Invici. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Magnus Nilsson, 0733-84 20 22. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och ansökningsbrev där du motiverar varför du söker rollen.

Som en del i Invicis rekryteringsprocess genomförs bakgrundskontroll på slutkandidat.

Om Invici
På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.

Sök jobbet

Meny