Ring oss gärna: 08-410 388 60 LinkedIn
Meny


Nu söker vi en interim Business Controller till vår kund i Helsingborg som kan börja omgåened ett uppdrag på ca 1 år.

Beskrivning av tjänsten
Som Business Controller kommer du att jobba med dels Supply Chain och dels med Marknad och Försäljning. Detta innebär att du som Business Controller kommer att ha ett mycket nära fokus på verksamheten och analysera dels produktionen och dess olika KPI:er men även ett fokus på slutkunderna och vilka kunder och produkter som bidrar på ett lönsamt sätt i verksamheten. Budget och uppföljningar är en naturlig del av din vardag men även en del investeringsfrågor och hur man räknar hem dessa för att nå effektivitet.

Vem är du?
Vi ser att du är en erfaren BC som har ett antal års erfarenhet och helst att du har arbetat i en processindustri tidigare. Du har en vana av att arbeta med många kunder och produkter och har arbetat med liknande uppdrag. Du har lätt för att komma in i och förstå en komplex verksamhet och du har lätt för att analysera och komma med lösningar på hur man skall effektivisera och mäta verksamheten. Du är van vid något av de större ekonomisystemen och du behärskar både Qlickview och Excel.

Är du den vi söker? Ansök enligt nedan!

Intresserad?
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Patrik Lilja. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och ansökningsbrev. Följ anvisad länk.
Som en del i Invicis rekryteringsprocess genomförs bakgrundskontroll på slutkandidat.

Om Invici
På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.

Sök jobbet

Meny